Revenga_crw demiş ki:Brandon Lee ilk filmin çekimlerinin sonlarına doğru bi kaza sonucu ölmemişmiydi yanlış mı biliyorum? geri kalan kısımları bilgisayar ve dublörler yardımıyla tamamlamamışlarmıydı? Crow filmini bu kadar ünlü ve unutulmaz yapanın bu olduğunu düşünüyorum..
Masanın üzerine çıkıp etrafa ateş ettiği sahnede kendisine doğrultulan silahın dolu olması sonucu ölmüştür diye biliyorum ben.Pepper_Keenan demiş ki:Çok sevdiğim Alex Proyas filmi. Bu adamın filmlerindeki o karanlık ve kendine has atmosferi bilen bilir, aynı Dark City'de olduğu gibi The Crow'da da bu mevcut zaten.
Revenga_crw demiş ki:Brandon Lee ilk filmin çekimlerinin sonlarına doğru bi kaza sonucu ölmemişmiydi yanlış mı biliyorum? geri kalan kısımları bilgisayar ve dublörler yardımıyla tamamlamamışlarmıydı? Crow filmini bu kadar ünlü ve unutulmaz yapanın bu olduğunu düşünüyorum..
Bu da doğru bir bilgi yanlış hatırlamıyorsam. Brandon Lee, çekimler sırasında kazayla vurulup hayatını kaybediyor. Ha, kendi adıma konuşayım ben filmi gene severdim. Zaten Brandon Lee'nin öldüğünden haberim yoktu filmi izlemeden önce. Ama olayın filmi ünlü etmesinde katkısı yoktur diyemem. Gene de kesinlikle izlenesi bir yapım. Taze taze izleseydim, daha ayrıntılı yazardım film hakkında. Cidden beğenmiştim çünkü. Ama izleyeli epey oldu.