radyo demiş ki:Yeni grup yolda, daha iyi, daha değişik yeni repertuar, daha iyi performans, daha güzel yerlerde inşallah 😀 Bizi izlemeye devam edin.
Zeynep(ex-"the fly" vokal, "Radyo" vokal 😉 ) 😀
reverie demiş ki:Radyo size pek bir yakışmış, ocakta kavuşmak dileğiyle
*donmaya devam*
ryaonair demiş ki:zeynepçim, süper işlere imza atacaksınız inşallah..
nasıl, sağlam gaz verebiliyor muyum ? 😀
wshnochrry demiş ki:Seni sahnede görmeyi özledim zeynepçim.. Radyo artık sahnelerde haberini bekliorum merakla...
radyo demiş ki:wshnochrry demiş ki:Seni sahnede görmeyi özledim zeynepçim.. Radyo artık sahnelerde haberini bekliorum merakla...
Biz de sizi karşımızda görmeyi özlemiştik ama ne gelir elden...şartlar bizi ayırdı desek yanlış olmaz...yeni yolumuzda karşımıza çıkarsınız belki, belli mi olur? 😉
wshnochrry demiş ki:radyo demiş ki:wshnochrry demiş ki:Seni sahnede görmeyi özledim zeynepçim.. Radyo artık sahnelerde haberini bekliorum merakla...
Biz de sizi karşımızda görmeyi özlemiştik ama ne gelir elden...şartlar bizi ayırdı desek yanlış olmaz...yeni yolumuzda karşımıza çıkarsınız belki, belli mi olur? 😉
çıkarız efendim neden çıkmayalım... artık zamanımız çok.. yeterki siz isteyin 😉
reverie demiş ki:radyo'nun kendi başlığı var mı? varsa link atabilir misin Zeynepciğim? yoksa yılbaşı konseri nasıl geçti? çok soru sordum, evet.
😀
wshnochrry demiş ki:sahne önünde ayrılmış yerimizi alacağız efendim 😀
başarılar 8)
kaptanjack demiş ki:akşam ordayız.şimdiden başarılar🙂
radyo demiş ki:reverie demiş ki:radyo'nun kendi başlığı var mı? varsa link atabilir misin Zeynepciğim? yoksa yılbaşı konseri nasıl geçti? çok soru sordum, evet.
😀
Keşke rüyamda gördüğüm gibi sürpriz yapıp bir hafta erken gelmiş olsaydın da bizi bu gece seyredebilseydin. Neyse haftaya inşallah 🙂
Bu akşam herkesi If'e bekliyoruz. @22.00 😀