dare to dream sanıyorum yeni,temiz bir kayıtla bomba gibi olacak."hard luck story" i sabırsızlıkla bekliyoruz...bu arada bas üstadı estell paşaya selamlar...
morcivert demiş ki:Slm! Sizi cok onceleri Maximum Rockta duyup, indirmistim Dare to Dream'i. Fakat bundan baska neyiniz var neyiniz yok bilmiorum. Noluyor? Neler yapiosunus?
RunRabbitRun demiş ki:Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ben çok başarılı buldum Dare to Dream şarkısını.
swamped demiş ki:morcivert demiş ki:Slm! Sizi cok onceleri Maximum Rockta duyup, indirmistim Dare to Dream'i. Fakat bundan baska neyiniz var neyiniz yok bilmiorum. Noluyor? Neler yapiosunus?
Merhaba,
Son zamanlarda kayıtlara hazırlanıyoruz. Vokalist eksikliğini gidermek için 1 aylık bir süre boyunca vokalist denedik. Nihai kararımızı vermek üzereyiz, ve hemen yeni EP miz Hard Luck Story yi kaydedip piyasaya süreceğiz. Boş durmuyoruz anlayacağın.
Daha önce pek çok yerde yer aldı ama yine de yazayım. EP 5 The Fortuna parçası ve bir de bonus track den oluşacak...
Şarkı listesini de ilk defa burada duyuruyoruz:
1-Carniworha
2-Dare To Dream (yeni versiyon)
3-Hard Luck Story
4-Bonus track(sürpriz olsun)
5-Noname
6-Damn it (demo ismi)
[/b
Hard Luck Story ile çok yakında buluşmak üzere...
meleklererkekolur demiş ki:Dare To Dream yeni versiyon ne demek ya playsatation mı bu yeni parça yapsana versiyon üreteceğine
hasanayvenli demiş ki:dare to dream çok güzeldi vakti zamanında dinlemiştim
eski versiyonunu edinebilirmiyim bi yerden kaydetmemişim de bi yere
maresalx demiş ki:MAN Fortuna