Vay vay vaaay...
Kaderde bugünleri görmek de varmış. Bir zamanlar hayal ettiğim şeydi.
Demek hayaller gerçek olabiliyormuş 🙂
Yağız'ın ilk akorları basışını hatırlıyorum. Teoman söylediği günleri de... Ve şimdi sevgili kuzenim utanmadan kalkmış besteler yapıp yarışmalara katılıyor ha 🙂
Umarım başarılı olursunuz.
Bestelerinizi dinliyorum şu anda.
Kayıtlar temiz. Oldukça sade olmuş şarkılar.
Sözlere tam konsantre olamadım maalesef. Sanırım prozodi dediğimiz şeye daha dikkat etmeniz gerekiyor.
Yani kelimlerin vurgularını, heceleri konuşma dilindeki kullanıma uygun söylemek anlaşılmasını kolaylaştırabilir.
Gitarlar güzel kaydedilmiş. Soundu gayet oturaklı. Solo (bir şarkıda var galiba) da fena değil ama çok geride kalmış sanki.
Basları duymakta zorlandım biraz. Basçınız yok ama hayal meyal bir bas geliyor arkadan. Belki yeni kayıtlarda daha anlaşılır olur. Hatta basçı bulursunuz umarım o zamana.
Vokal bazı yerlerde biraz sönük geldi kulağıma. Daha canlı olmalı diye düşündüm dinlerken.
Kısık sesle söylerken sahnede çok zorlanabilir, ya da kimse ne dediğini anlamaz. Yükseldiği yerler daha parlak, daha güzel geliyor kulağa.
Davulcu yokken yazdık demişsiniz şarkıları. Kayıttaki davulcunuzsa gayet iyi çalmış davulları.
Keşke gelip sizi canlı dinleme şansım olsaydı İzmir'de.
Kimbilir, belki yakında Kakao'yla çalmaya gelirsek böyle bir fırsat yakalarız. Ah şu İzmir'den bir teklif gelse 🙂 Alooo...
Başarılar diliyorum gençler
Yağız'ı da kutluyorum. Umarım ileride daha iyi işler yaparsınız.
Görüşmek üzere.
MG
Not: İzmir'e çok selam Yağızcığım, anladın sen onu 😀 😀