Şimdi herkese teker teker cevap vermeye geldi zaman....
brief-case:
Siz bi grupsunuz müzik için her şeyi yapmayı göze almışsınız. Takdire şayan bi durum. Sizinle kalkıp gelen 25-30 kişiye de müziğe saygıyı gösterdiği için teşekkürler.
1- Orası pislik ve izbe bir mekan değil. Belki size göre öyle ama bana göre öyle değil. Eğer ki orayı öyle görüyorsanız gidin organizatörünüze anlatın. Orayı o ayarladı sanırım ben ayarlamadım.
2- Türkiye'de yaşadığımızı hatırlatırım. Elektrik kesintisiyle her zaman karşı karşıya kalabiliyoruz. Özellikle Beyoğlu'nun ne kadar eski olduğunu biliyorsunuz. Hatlar artık patlamaya başladı. Fazlar artık kaldıramıyor çok yüklenmeyi. O elektrik kesintisi yüzünden 3 gün boyunca elektriksiz kaldık. Biz çok mu isterdik böyle olmasını? Jeneratörcü arandı ve adamın gelmesi saatler aldı. Biz de bekliyorduk ha geldi ha gelecek. Bu bizim hatamız mı?
3- İnsanlığın kalbi orda atıyor sizin bundan haberiniz yok. 3 saat orada vakit geçirdiniz ve buna kanaat getirdiniz. Birbirinin arkasından iş çevirmeyen süper insanların olduğu bir mekan orası. Özellikle işletmecisi ÖZGÜR. Daha bir çok insan sayarım ama gereği yok.
uf_oldu:
Barın kendi programı var ve her cumartesi saat 12:00de Murder King sahne alır. Jeneratörün gelmesi de o saati buldu. Oraya doluşan onca insan Murder King için gelmişti. Sizin için gelenler de zaten gitmişti. O saatten sonra Murder King'in çıkması gerekiyordu ve çıktı. Yine tekrarlıyorum biz keyfimizden elektriği kesmedik; sizin çıkmanızı bütün kalbimizle isterdik ama durum bunu gerektirdi. Şikayetler BEDAŞ'a...
Extacy617:
2. SinCity'nin açılması bizden sonra olmuştur. Altında bir şeyler aranabilir. Bu durumdan bihaber olan SİZLER yine kendi uydurduğunuz senaryolarla bir yerlere gelmişsiniz. 450 km yol tepmişsiniz kendi adıma düşünüyorum. Ben de gelip 450 km yol katetmiş olsam ben de aynı şekilde sinirlenirdim. Haaa bu arada İstanbul seyircisi gerçekten sabırlıdır. Murder King'i bekliyorlardı çünkü.....
Alc43Vol:
Manga ve Çilekeş elemanlarını ben göremedim ama görmüş olanlar vardır mutlaka. E tabi elektrikler kesikti görememiş olmam normal. Kulaklarını yıkatmanı tavsiye ederim herhangi bir reverb durumu söz konusu olamaz efekt kullanmıyoruz çünkü. Bunun çözümünü de sen bulacaksın. Dediğim gibi kulaklarını yıkatarak. Bu arada ezik tonemaister dediğin adam da ÖZGÜR. (Birazdan apayrı değineceğim ÖZGÜR'e de.) Siz gelin ben size paranızı vericem ne kadar harcadıysanız o akşam. 3-5 tane 1 fıçı 2 fıçı biradan ne kadar kazanılabilecekse... 6 ay sonra gelebilirsiniz belki durumlar düzelmiş olur. Bir de bir zahmet tonemaisterlık kursu açarsanız çok memnun oluruz. 20 kişi garanti ediyorum ben sana. Burdan kalkıp Ankara'ya bile geliriz her derse. Müzik için her şeye değer...
ozgun1907:
Özgün sana gelince seni tanıyorum geldin bir gece evimde kaldın. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. Gel bana sor nedir ne değildir diye. Bu kadar...
ÖZGÜR: SinCity'nin işletmecisi
Soul Sacrifice'ın bas vokali
Murder King'in bas vokali
Solid'in gitaristi
....
Bilmeyen yoktur herhalde bu grupları. Bahsettiğim gibi Özgür çok iyi bir insandır ve İstanbul'da muhtemelen birbirinin arkasından iş çevirmeyen metal piyasasının tek barı SinCity'dir. O gün de Özgür ve ben beraber tonemaisterlık yapmışızdır. Ezik diyenler her şeyden önce 29 yaşında ve kendini müziğe adamış bir insana bunu söylemek terbiyesizlik. Yaklaşık olarak 3 senedir İstanbul piyasasının başında olan ve hepinizin müzik kültürünüzü toplayıp 16'ya katlayabilecek bir adamdan ezik diye bahsedebiliyorsunuz. Öyle diyorsanız öyledir. Ne diyeyim yani başka. Büyüksünüz hepiniz süpersiniz. Hastasıyız hepinizin...
Bu arada sen kimsin diye soracak olanlara Deus-Ex Machina'nın gitaristiyim. Ayrıca o akşam size yardım etmeye çalışan (ama başaramamışım galiba-ki başarabilmek çok zor olsa gerek) herifim. Bir problemi olanlar içinizden geçenleri foruma dökmek yerine gelin beni veya ÖZGÜR'ü bulun derdinizi bize anlatın. Bu mesaja cevap vermek isteyen herhangi biri için de bu geçerli. Yerimizi biliyorsunuz nasılsa:
SIN CITY ISTANBUL