Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar kaliteli bir grup ama ben daha canlı dinleme fırsatı bulamadım 🙁
İnsallah bir gün Ankara'ya gidecek olursam ilk işim Şeytan Tüyü'nü dinlemeye gidecegim.
ciddi anlamda Baraka programlarında keyif alarak dinlediğim ve özellikle baraka'ya gitme nedenim olarak ankara'nın albümü hakeden gruplarından...
Başarılar....
Arkadaşlar tabiki de Tayfun Abi'yi unutmamak lazım. Çünkü ben bu grubun başarısında onun da %20 payı olduğuna inanıyorum. ( tabi haddimize ise )
Çünkü ben $eytan tüyü'nü şimdi YOLCU olan o eski baraka döneminden beri takip ediyorum ancak Tayfun Abi ile yeni baraka'da ki sound kadar güzel hiç dinlememiştim ben onları.
Tayfun Abi'yi, biz Şeytan Tüyü dinleyicilerine bu kadar güzel bir sound hediye ettiği için tebrik ederim.
Üzülerek Bilgi veriyorum ki 18.Kasım Cumartesi günü yapılacağını duyurduğumuz Konya Rock Fest.1 Organizasyondan kaynaklanan sebeplerden iptal edilmiştir.
Şeytantüyü grubu sevenlerine ve takipçilerine duyurulur.
21 Kasım 2006 Sali Gunu Yapılacak Olan Organizasyonun Devamında Sizlere Yardımcı Olmak Benim İçin Büyük Mutluluk... :twisted:
Onun Haricinde Elimden Gelen Desteğide Her Zaman Yerine Getirmekten Onur Duyarım...