Gidip neden almıyorsunuzda gümrüklerle uğraşıyorsunuz? Gidip alması daha ucuza geliyor. Ben telefonu bilgisayarı makyaj malzemesine kadar avrupa ve amerikadan alıp geliyorum hiç gümrük sıkıntısı olmuyor. Uçak parası dertse avrupaya arabanızla da gidebilirsiniz sınır şurası.Merhaba, solak olduğum için istediğim ürünü bulamıyorum bu sebeple yurtdışından almanya thomanndan sipariş vermeyi düşünüyorum. 800 dolarlık bir gitara ne kadar vergi öderim tahmini?
Gidip neden almıyorsunuzda gümrüklerle uğraşıyorsunuz? Gidip alması daha ucuza geliyor. Ben telefonu bilgisayarı makyaj malzemesine kadar avrupa ve amerikadan alıp geliyorum hiç gümrük sıkıntısı olmuyor. Uçak parası dertse avrupaya arabanızla da gidebilirsiniz sınır şurası.
Madem yurtışından alıyorsunuz daha ucuza geliyor neden buradan 165K' ya "Fender american vintage 2 1966 jazzmaster" aldınız? Amerika' da TF ile birlikte 85K bu gitar. Daha ucuza gidiyor alıyorsunuz sonuçta. Olmuyor Sümeyye "hanım". Bir yerden açık çıkıyor, beyanlar tutmuyor.Gidip neden almıyorsunuzda gümrüklerle uğraşıyorsunuz? Gidip alması daha ucuza geliyor. Ben telefonu bilgisayarı makyaj malzemesine kadar avrupa ve amerikadan alıp geliyorum hiç gümrük sıkıntısı olmuyor. Uçak parası dertse avrupaya arabanızla da gidebilirsiniz sınır şurası.
Kursa başladım acil gitar lazımdı yakınımda satılıyorken üçün beşin hesabını yapmadım senin gibi. Gitmişken almak diye bir şey var, ihtiyaçtan almak diye de bir şey var. Bu saçmalığı da açıklamak zorunda bıraktınız ya helal olsun.Madem yurtışından alıyorsunuz daha ucuza geliyor neden buradan 165K' ya "Fender american vintage 2 1966 jazzmaster" aldınız? Amerika' da TF ile birlikte 85K bu gitar. Daha ucuza gidiyor alıyorsunuz sonuçta. Olmuyor Sümeyye "hanım". Bir yerden açık çıkıyor, beyanlar tutmuyor.
@Dracuslav Ne yazık ki kendin gidip alamadıktan ya da Ambars ile getirmedikten sonra 2 katına çıkar ücret.
Gitarın fotoğrafını atar mısınız? Sadece gitar.Kursa başladım acil gitar lazımdı yakınımda satılıyorken üçün beşin hesabını yapmadım senin gibi. Gitmişken almak diye bir şey var, ihtiyaçtan almak diye de bir şey var. Bu saçmalığı da açıklamak zorunda bıraktınız ya helal olsun.
Gitarın fotoğrafını atar mısınız? Sadece gitar.
Kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim sen kimsin? Acil iş bul lütfen.Gitarın fotoğrafını atar mısınız? Sadece gitar.
İlk önce saygı öğren ondan sonra adap öğren en sonunda da yalanlardan kurtulmayı. Olmayan bir gitarı zaten atamazdınız. Benim işim bu, doğruları kanıtlamak, forumda bu şekilde yetkilendirildim. Engel. 🙂Kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim sen kimsin? Acil iş bul lütfen.
Işte herşey bir yüzükle başladı...İlk önce saygı öğren ondan sonra adap öğren en sonunda da yalanlardan kurtulmayı. Olmayan bir gitarı zaten atamazdınız. Benim işim bu, doğruları kanıtlamak, forumda bu şekilde yetkilendirildim. Engel. 🙂