Uzun zamandır avrupadan kramer arıyordum sürekli stok sorunu vardı bu iyi oldu.
Bir link alıp serinleseydik.
Doğru alışveriş eskisi kadar kolay değil saçma salak vergiler var fakat yine türkiyeden ucuza gelicek. Türkiyede kramerların piyasası gereksiz yüksek iken benim gibi kramer hastalarına az da olsa deva olabileceğini düşünüyorum.Thomann'dan artık eskisi kadar kolay şekilde gitar falan alamıyoruz diye biliyordum, yurt dışı alışveriş düzenlemeleri iyice zorlaşmadı mı?
Hiçte ucuza geleceğini düşünmüyorum ben. Hatta ucuza gelmesi imkansız. Kramer sm1 Türkiye'de 44k Thomann'dan alınca kdvsiz 27.500tl gibi bir fiyata geliyor. Kdv dahil olduğunda 33.000tl ye gelicek gitar.Doğru alışveriş eskisi kadar kolay değil saçma salak vergiler var fakat yine türkiyeden ucuza gelicek. Türkiyede kramerların piyasası gereksiz yüksek iken benim gibi kramer hastalarına az da olsa deva olabileceğini düşünüyorum.
Hiçte ucuza geleceğini düşünmüyorum ben. Hatta ucuza gelmesi imkansız. Kramer sm1 Türkiye'de 44k Thomann'dan alınca kdvsiz 27.500tl gibi bir fiyata geliyor. Kdv dahil olduğunda 33.000tl ye gelicek gitar.
Daha gümrük işlemleri var. %30 Gümrük vergisi ve ötv ve diğer zart zurt şeylerle beraber, internetten araştırığım kadar ile en az 48.500 tl gibi bir fiyata geliyor. Tabi bir de yeni şartlar altında gümrük muşaviri tutmak gibi şeylerden söz ediyorlar. Öyle olaylar varsa geçmiş olsun... Dore müzikten alıp dağılmak en mantıklısı 😀
Ayrıca dore kramer sm-1 i indirim ile 44 e satıyor normal fiyatı 66k.ufak bir araştırma sonucu bu yeni ek vergilerdirmedir müşavirdir falan 55k ya falan geliyor bir sm-1.Hiçte ucuza geleceğini düşünmüyorum ben. Hatta ucuza gelmesi imkansız. Kramer sm1 Türkiye'de 44k Thomann'dan alınca kdvsiz 27.500tl gibi bir fiyata geliyor. Kdv dahil olduğunda 33.000tl ye gelicek gitar.
Daha gümrük işlemleri var. %30 Gümrük vergisi ve ötv ve diğer zart zurt şeylerle beraber, internetten araştırığım kadar ile en az 48.500 tl gibi bir fiyata geliyor. Tabi bir de yeni şartlar altında gümrük muşaviri tutmak gibi şeylerden söz ediyorlar. Öyle olaylar varsa geçmiş olsun... Dore müzikten alıp dağılmak en mantıklısı 😀
Dore de uzun zamandır kramer stoğunu yenilemiyor baretta special getirtseler direkt alacağım.Genel olarak dore'de indirim hiç bitmez o yüzden normal fiyatı kaale almadım pek. İndirim sitede yoksa bile mağzadan aldığınızda yine çok güzel indirimler yaparlar. O gitar yine daha ucuza gelir gibi.
Özel olarak arayın. Getire bilirlerse sizin için getirirlerDore de uzun zamandır kramer stoğunu yenilemiyor baretta special getirtseler direkt alacağım.
Şansımı denerim, teşekkürler.Özel olarak arayın. Getire bilirlerse sizin için getirirler