- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba , Öncelikle ben şunu sormak istiyorum , Bugun 1 Gitar siparis verdim . Kargo dahil 146 euro . Adres kısmı yeterince aciklayici degildi belirli karaktere kadar izin verdi yine de bir sekilde yapmaya calistim umarim onda bir sorun cikmaz .Adres yazarken sen sorun yasadin mi ? 2. Olarakta henuz onaylanmadi siparisim . Benim sormak istedigim siparis onaylandiktan sonra mı TC kimlik numaramizi giriyoruz , veya onaylandiktan sonra ne yapiyoruz. Diger bi sorumda , gitar geldiginde %18 mi gumruk vergisi kesiliyor buna kargo da dahil mi . Tecrubelerini dinlemek isterim . Simdiden teşekkür ederim.
Selam, kargo dahil 146 euro ise hiçbir problem yaşamazsın ama adres kısmı seni biraz sıkıntıya sokacak çünkü aynı problemi ben de yaşadım, eğer PTT Kargo'ya gitmeyip eve gelmesini bekleseydim neler olurdu tahmin bile edemiyorum, köyde yaşıyormuşum gibi gözüküyordu adres kısmında. Bu sorun çözülse iyi olacak, TC'yi hatırladığım kadarıyla siparişi verirken yazıyorsun ya da bilemiyorum mailleri hiç kontrol etmedim. Tavsiyem sürekli kargoyu takip et ve yaşadığın şehrin dağıtım merkezine geldiği zaman 2-3 gün bekle öyle al çünkü hemen araçtan indirilmiyor, max 3 gün içerisinde iniyor ve gidip alabilirsin bu şekilde, hayırlı olsun şimdiden.