İstanbul Thrash Metal Grubu Kuruyorum.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. 17 yaşındayım ritim gitaristim. Çalarken söyleyebiliyorum ve bu konuda kendimi daha da geliştirebileceğime inanıyorum. Ama eğer sesinin iyi olduğunu düşünen vokal varsa o zaman back vokalde olurum. İki buçuk senedir çalıyorum, sert riffler çalarken çok yüksek hızlara çıkabiliyorum. Şimdiden yazdığım çok fazla riff var elimde, bir tane de bitirdiğim şarkı var. Müzik bilgimi geliştirmeye çalışıyorum olabildiğince, bu sayede yazdığım rifflerin arkasına bass gitar ekleyebiliyorum. Eğer yeniyseniz yardımcı olurum kendi tecrübelerimin yettiği yere kadar.

Şuan grupta ben ve baterist var o da 15 yaşında. Baterist arkadaş enstrümanına oldukça hakim. Şuan çok kompleks şeyler çalacak kadar iyi değil ama kendini sürekli geliştiriyor. Aynı zamanda evinde stüdyosu var rahat bir şekilde provalaramızı alabiliriz bu sayede.

Bass gitar ve lead gitar arıyoruz. Enstrümanınıza hakim olduğunuz ve yaratıcı düşünebildiğiniz sürece çok bir önemi yok diğer şeylerin. Bizim de hiç sahne tecrübemiz olmadı. Ama kendimize güveniyoruz. Lütfen, gerçekten Thrash Metal müziğinin verdiği tutkuyla bu işi yapmak istiyorsanız yazın daha sonrasında bizi yarı yolda bırakmayın. Metalle kalın 🤘

Son düzenleme:

Geri