Konserimize saatler kaldı hatırlatmak isterim su an afişi tekrar koyucak vaktim yok o yuzden sadece yazıyorum saat 14.00 da Melek Rock Barda.. (Mywayin yanı) Gelmek isteyen herkezi bekliyoruz...
_mechanix_ demiş ki:thrashfire bugün bekledigimden cok daha ii bi performans sergiledi hepinizi kutluyorum süperdiniz sadece angel of death birazcık yavastı o kadar ama o sarkının davul solosunda candan cok ben heycanlandım heralde ufak tefek aksaklıklar her konserde olur canınzı sıkmayın ilk konser icin gayet iiydi basarılarınızın devamını diliyorum her zaman yanınızdayım ve konserlerde en öndeyim bundan kuskunuz olmasın gzl bi konser yasattıgınız icin hepinizi tebrik ediyorum THRASH TIL DEATH!!!!!!!!!
heathencgds demiş ki:bugunku konserde bitane hatun vardi kot yelek giymisti arkasinda exhorder vardi. ankaranin en thrashci kizdi valla helal olsun bu ara guzel caldiniz tebrikler.
DemliScreamVokal demiş ki:benim girememin sebebi Black magic de monitörden ses alamam dı.... Bide en olmadı benim gireceğim yerde sen kafanı öne atıcaktın orcan sen paso kafa salladın olum 😀
Phobia da farkettim.Comada sorun yoktu fazla ben doru metronomda gittim çünkü çok baktım o şarkıya siz yavaş gitmiş olabilirsiniz....