Esat Tibet Ağırtan
İlk nerde ne zaman hatırlamıyorum ama şöyle özetliyim..
Tarih 1 Mayıs'tı, okula gitmemiştim, sene 1996 olabilir, bunaklığımı mazur görün 🙂
Teyzemin arkadaşının stüdyosu varmış, ziyarete gidicekti hadi bende geliyim dedim.
aaa bi de ne göriyim, Tibet Ağırtan tam karşımda! Kasetini evire çevire dinlediğim adam tam karşımda, meğer o da kayıt yapıyomuş orada 🙂
ve sonra daha fanzini çıkarmamışım ama organizasyonlara hevesim başlamış o zamanlar...
Dedim gelir misin? Dedi gelirim..
Yer Nişantaşında bir Lise, ve Tibet Ağırtan öğrenci ve öğretmenlere şahaaane bir ziyafet çeker. tek gitar ve tek adam... Sunucu kim? Biraz ben, biraz Güven Erkin Erkal 🙂
ve sonra ben dururmuyum
var mısın dedim, varım dedi..
Her türlü organizasyonumda bulunacaktı, sözü vardı, kaçamazdı 🙂
Yalova Açık Havada herşey ayarlanmak üzereydi, süper bi konser olucaktı, büyükbabam vefat etti, herşey alt üst oldu, ertelendi...
ve sonra Bodrum Kalesi konserleri;
Tabiki Tibet Ağırtansız olamaz
aradım, yok 🙁 gitmiş, taaaaa Dünyanın öteki ucunda Avusturalyada...
ben peşini bırakırmıyım, aradım bi buldum ki kırık kalpler olmuş, kalbi kırılmış 🙂
etilerde gazeteciler sitesinde bi evde, tüm tesisat kurulmuş.
Dedi gel, gelmez miyim dedim 🙂
atladım gittim ve anladım ki o zaman Tibet Ağırtan'ı dinlemenin yaşı yok! 60 yaşında amca da rock'n roll yaparak eğleniyordu, 20 yaşındaki de deliler gibi eğleniyordu 🙂
Sonra ben takip edemedim, ne yapar ne eder meraktayım.
Öyle bi zat ki; kendisini takip etmezseniz, arayıp sorup rahatsız etmezseniz hayatta haber alamassınız 🙂
TheRockUla zine (Sitar€)