teşekkür edioruz geldiniz için gazi üniversitesinde kesin sahne alacağız 10 mayıs da herkezi bekleriz.......
süper ya sonunda izleyebilcez tnk'yi...tnkmenejer demiş ki:TNK pazar günü "222 PARK" eskişehir de sahne alıcaktır saat 24:00 da sahne alması bekleniyor...
10 mayıs da "gazi üniversitesi" bahar şenlikleri kapsamında
12 mayıs da "uludağ üniversitesi" şenlikleri...
5 mayıs da "çankaya üniversitesi" şenliklerinde yer alıcakdır...
Kesinleşmeyen Hacettepe, Ankara üniversitesi, Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi, şenlikler..
Sevenlerimizi orda görebilmek dileği ile...
eloise demiş ki:berai nickli arkadaşın msgını okurken alala bunu bn mi yazdım acaba dedim zira ben de arkadaşlarım erken gitmek zorunda olduundan 1 saat kadar en önden yalnız ve ama mutlu mutlu izledim sizi ayrıca canerin sesini bastırırcasına bağıra bağıra şarkıları söyleyerek kendimi eğlendirdiğim gibi ne kadar rezil bir insan olduumu da bi daha göstermiş oldum=))a bi de turkrock'a o kdr zmndır üyeyim bi türlü hiç bi başlığa yazmak istemiodum ama pazar günü sizi ve sizden önce if'te desaccorde'u izledikten sonra fikrimden caydım,değerinizi bilin yani=))
p.s:şimdiye kadar izlediim gruplar içinden love will come true'yu coverlayan ilk grupsunuz,ii ki de coverladınız teşekkürler,saygılar sevgiler efendim=)))
merak etme burda da minik alternatifler var özgenc 😆 önemli olan kendini tanıtmak değil mi? sesini duyrmak değil mi öle yada böle bi şekilde olucak...lepistes demiş ki:OO ben girmeyeli konserler artmis, TNK yavas yavas da olsa denzin dibinden en uste dogru cikiyor.Yuzeye ciktiginda herkes TNK@yi ve muzigini konusacak / Buna inaniyorum,
Ba;arilar konserlerde
*(ARdacim Cankaya@yi bosverin bence*