TNK

ne duydunuz kardeş hakkım da he kim ne demiş benim hakkımda olm arkamdan değil yüzüme konuşssun konuşan yanii öle arkadan bende çok adam asarım keserim sen merak etme ben en delisi olurum bu alemin arkadan kesmeyle yüzüme konuşssunlar öle söle sen caner onlara eski konular yüüznden tartışmayalım şimdi moralimi bozmayın ki başkalrınında morali bozulmasın... bu konuda ciddiym 21 yaşındayım kendimi küçük düşürmedim hiç ..... napalım yani olmadı denedik olmadı napalım asalımmı kendimizi şimdi ne var yani çıktınız çaldınz saolun var olun da böle ayıp olaylar olmasn.... benimde 5 kuruş almadığım açık ordan gidin sahibine sorun hala anficilere vericeğim para 150 mlyn duruo yaniii sıkıntısı bana oldu size değil RAHAd olun..... hadi sizi sevioyrum iii bakın kendinize beni az seviyorş, biliyorsanız arkamdan konuşanları susturursnz ben öle yapardım senin yerinde olsam bunu bil ....BEN HERZAMAN SİZİN DESTEKCİNİZ OLDUM ARKANIZDAN GRAM KONUSMADIM NEDEN ÇÜNKÜ SİZİN MÜZİÐİNZ DEÐİL SİZİ SEVİYORUM BEN SEVDİÐİM ADAM A SELAM VERİR ONLA İÇTEN KONUŞURUM BEN SENLE HASAN LA BASRİYLE ALİYLE OLDUÐU GİBİ...

lepistes demiş ki:
Rock istanbul'da TNK'yi de görmek isteriz değil mi arkadaşlar...

Rockistanbul'a bu sene çağırıldık... ama davulcumuzun bazı mazeretlerinden ötürü Rockistanbul'da bulunamayacağız..

TNK'nin "Sıra Bizde" adlı "EP"si çok yakında tüm müzik marketlerde..

RockeR_SpidEr_MaN demiş ki:
ne duydunuz kardeş hakkım da he kim ne demiş benim hakkımda olm arkamdan değil yüzüme konuşssun konuşan yanii öle arkadan bende çok adam asarım keserim sen merak etme ben en delisi olurum bu alemin arkadan kesmeyle yüzüme konuşssunlar öle söle sen caner onlara eski konular yüüznden tartışmayalım şimdi moralimi bozmayın ki başkalrınında morali bozulmasın... bu konuda ciddiym 21 yaşındayım kendimi küçük düşürmedim hiç ..... napalım yani olmadı denedik olmadı napalım asalımmı kendimizi şimdi ne var yani çıktınız çaldınz saolun var olun da böle ayıp olaylar olmasn.... benimde 5 kuruş almadığım açık ordan gidin sahibine sorun hala anficilere vericeğim para 150 mlyn duruo yaniii sıkıntısı bana oldu size değil RAHAd olun..... hadi sizi sevioyrum iii bakın kendinize beni az seviyorş, biliyorsanız arkamdan konuşanları susturursnz ben öle yapardım senin yerinde olsam bunu bil ....BEN HERZAMAN SİZİN DESTEKCİNİZ OLDUM ARKANIZDAN GRAM KONUSMADIM NEDEN ÇÜNKÜ SİZİN MÜZİÐİNZ DEÐİL SİZİ SEVİYORUM BEN SEVDİÐİM ADAM A SELAM VERİR ONLA İÇTEN KONUŞURUM BEN SENLE HASAN LA BASRİYLE ALİYLE OLDUÐU GİBİ...

lan olm üzme bizi ne geregi var simdi bunlarin :?: biz cikmisiz calmisiz bitmis olay..... su saniye boktan bi haber aldim hic bir sey sizden kiymetli degil ...

yok hasan ben zaten belirttim sizi çok ama çok seviorum anladınmı bu gibi saçmalıkların aramızı açması hiç güzel olmaz yanii beni çok üzer gereği yok bana bi sorun gelcekse sizden gelmesin kardeşim anladınmı değer verdiğim birileri bana kötü konuşursa ben ne anladım bu hayatan 🙂 sizi seviorum harin ne özelime yazsana merak ettim senin için özel değilse ama

bende burdan gördüm spider in mud adaşımdan samsunda olduğum için albümü alamıcam 17 sinde orjinalıni alıp caner ve hasana imzalatmak için bekliorum kardeşlerim işallah herşey güzel olmuştur

biz tnkyi rockistanbulda dinlemek istiyoruz!!!
-biz=tnk sever ve dinlerler-
uzun zamandır demo harici tnkye dair bir şey dinliyemiyoruz zaten!-epyide alıcaz gerçi ama canlı ayrı,ki 4 şarkı kesmez-
bahanesiz pardon mazeretsiz bir biçimde+kendinize güvenerek çıkın lütfen rockistanbulda.
hazır olmama gibi bir durumunuzda olamaz hazırlanırsınız,siz halledersiniz,aslansınız kaplansınız 😛
bu kadar gaza ve ricaya mazeretler ortadan kaldırılır ve rockistanbulda çıkılır bence..
ama bence tabi..

bugün itibariyle maxi single ankara tunali hilmi caddesindeki "megavizyon" da satisa sunulmus. Burdan hareketle 2 gündür istanbulda satilmakta oldugu sonucuna variyorum. Valla bizim albüm diye söylemiyorum almanizda fayda var gayet güzel olmus alin dinleyin ne diyim

Geri