thermodynamiclife demiş ki:TNK ye selamlar..basarılarınızın devamını dilerim.. 😉
lepistes demiş ki:Rock istanbul'da TNK'yi de görmek isteriz değil mi arkadaşlar...
RockeR_SpidEr_MaN demiş ki:ne duydunuz kardeş hakkım da he kim ne demiş benim hakkımda olm arkamdan değil yüzüme konuşssun konuşan yanii öle arkadan bende çok adam asarım keserim sen merak etme ben en delisi olurum bu alemin arkadan kesmeyle yüzüme konuşssunlar öle söle sen caner onlara eski konular yüüznden tartışmayalım şimdi moralimi bozmayın ki başkalrınında morali bozulmasın... bu konuda ciddiym 21 yaşındayım kendimi küçük düşürmedim hiç ..... napalım yani olmadı denedik olmadı napalım asalımmı kendimizi şimdi ne var yani çıktınız çaldınz saolun var olun da böle ayıp olaylar olmasn.... benimde 5 kuruş almadığım açık ordan gidin sahibine sorun hala anficilere vericeğim para 150 mlyn duruo yaniii sıkıntısı bana oldu size değil RAHAd olun..... hadi sizi sevioyrum iii bakın kendinize beni az seviyorş, biliyorsanız arkamdan konuşanları susturursnz ben öle yapardım senin yerinde olsam bunu bil ....BEN HERZAMAN SİZİN DESTEKCİNİZ OLDUM ARKANIZDAN GRAM KONUSMADIM NEDEN ÇÜNKÜ SİZİN MÜZİÐİNZ DEÐİL SİZİ SEVİYORUM BEN SEVDİÐİM ADAM A SELAM VERİR ONLA İÇTEN KONUŞURUM BEN SENLE HASAN LA BASRİYLE ALİYLE OLDUÐU GİBİ...
tcnnkr demiş ki:TNK'nin "Sıra Bizde" adlı "EP"si çok yakında tüm müzik marketlerde..