Dark-Tranquillity demiş ki:evet "söyle ruhum söyle hiç yenildin mi böyle" olmasın o 🙂
aklipm baska yerlere gitti ya
neden ben dirildin yazdim ki 8O
rezil olduk ya 🙂
Dark-Tranquillity demiş ki:evet "söyle ruhum söyle hiç yenildin mi böyle" olmasın o 🙂
Minimum efekt, sade, crunch anfi tonları... 😉 Müziğin gürültüsüzlüğü...punkisart demiş ki:müziğin gürültüsüzlüğü
duygularıma tercüman olmuşsun..saol 🙂silent_guitar demiş ki:Minimum efekt, sade, crunch anfi tonları... 😉 Müziğin gürültüsüzlüğü...punkisart demiş ki:müziğin gürültüsüzlüğü
Sevgiler...
Demek istediğim şuydu, minimum efekt ve kullanılan anfi tonları ile yapılan kaytlar, ne kaydettiysen onu çalmana müsaade eder. Yani parçaları ne kadar sade ve basit alt yapılarla kaydedersen, sahnede de o kadar orjinale yakın çalarsın. TNK'nin de yaptığı budur.punkisart demiş ki:duygularıma tercüman olmuşsun..saol 🙂silent_guitar demiş ki:Minimum efekt, sade, crunch anfi tonları... 😉 Müziğin gürültüsüzlüğü...punkisart demiş ki:müziğin gürültüsüzlüğü
Sevgiler...
yetenek olduktan sonra en karışık şarkıyı bile sahnede orjinaline yakın çalarsın..DT'nin master of puppets çaldığı gbi...silent_guitar demiş ki:Demek istediğim şuydu, minimum efekt ve kullanılan anfi tonları ile yapılan kaytlar, ne kaydettiysen onu çalmana müsaade eder. Yani parçaları ne kadar sade ve basit alt yapılarla kaydedersen, sahnede de o kadar orjinale yakın çalarsın. TNK'nin de yaptığı budur.punkisart demiş ki:duygularıma tercüman olmuşsun..saol 🙂silent_guitar demiş ki:Minimum efekt, sade, crunch anfi tonları... 😉 Müziğin gürültüsüzlüğü...punkisart demiş ki:müziğin gürültüsüzlüğü
Sevgiler...
Sevgiler...
tcnnkr demiş ki:Yeni parça "yalan olduk" bizim için küçük türkrock tarihi için büyük bir adım olamayacak...
Deimos-tnk demiş ki:Siteleri uzun süredir kapalı..Açılmayacaksa ben yapıyım be siteyi 🙂