silent_guitar demiş ki:"Söyle"nin son halini her dinleyişimde parçanın, hatta bütün albümün kayıt aşaması geliyor gözümün önüne. İlk davul kayıtları, baslar ve tekrardan yapılan davul, bas kayıtları. Derken gitarlar ve vokal. Hatta yeni bir gitar ve bu gitarın getirdiği yeni bir kayıt derken bir de bakıyorum ki, iş çalınmış, albüm haline gelivermiş. "Söyle" kime ne ifade eder bilmiyorum ama bana bu uzun mu uzun süreci hatırlatıyor, TNK üzerine düşündürüyor ve inanır mısınız, tüylerim ürperiyor her seferinde. Anlamınız bu kadar büyük benim için. İnşallah bir gün sizi çok büyük bir sahnede, büyük bir kalabalığa çalarken izleyebilirim de o zaman bizim ve sizin verdiğiniz emeklerin ne kadar haklı olduğunu anlarım. Hepiniz iyi insanlar ve çok iyi arkadaşlarsınız. Yolunuz açık olacaktır.
Sevgiler...
Birer birer yeni parçalar sürülüp, dinleyiciden nabız alınıyor sanırsam. 🙂 Güzel taktik... 😛tcnnkr demiş ki:
bekliyoruz adaŞŞım 🙂Hassan demiş ki:güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Az kaldı...
tcnnkr demiş ki:Yarin (12 Mart Salı) herkesi ODTU Mimarlık Amfisi'ne bekliyoruz...
ODTU Rock Şenliği Kapsamında... Saat 16.00'da...
Ve yukarıda arkadaşımızın astığı afişteki gibi 25 Mart günü'de IF Performance Hall'de görüşelim...