TNK

deadly demiş ki:
Bence tasarım mizah dergisi kapağı gibi olmuş. Tam olarak anlatmak istediğini de kültürsüzlüğümden olacak sanırım anlayamadım 🙂 kısacası beğenmedim, umarım albüm içeriği iyidir 😉
Bence resimde anlatılmak istenen kadın ile erkeğin birbirini tamamladığı.Çünkü caner'in şarkılarının konusu aşk ile ilgili olduğu için resimde erkek ile kadın birbirini tamamlıyor(resime dikkatli baktıysanız birbirleri ile birleşebilecek bir çok noktaları var.

---Erkeğin kafasındaki fişin kadının kafasıyla birleşebileceğini gösteriyor.Bu bence dudak yolu yada duygusal bir şekilde kaynaşmayı gösteriyor.Aşk'ın ilk önemli noktası ilk bakışma,ilk dudak yoluyla anlaşma diyebiliriz.
----Kollarının da birleşebildiğini görüyorsunuz resimde.Bu da bence; elleriyle birbirlerini sımsıkı tutup bırakmazlar ise ,onları kimsenin ayıramıyacağı anlamına geliyor.Aşk ve sevginin ikinci önemli noktası da eller bence..
----Cinsel organlarına uzanan fişlere gelince o da bence cinselliği anlatıyor diyorum.Çünkü; Aşkın uzamasında çok rol oynayan birşey cinsellik.
---- Bacaklarının birleşebilmesine gelincede; o da nereye olursa olsun hiç ayrılmadan her yere beraber gideceklerini anlatıyor...

Çok duygusal baktım herhalde. 🙂

Arkadaşlar album kapağı hakkında benim yorumuma gelince bence çok anlamlı fakat çok çekici değil...
Bence TNK'nin müziğini konuşalım.. nasıl bi iş çıkardık biz ne yaptık?

Çok yakında çok daha fazla şey vericez...

bence tam bi aşk albümü olmus =)

severek dinliorm..bazı günler o 4 parcayı 7-8 kez arka arkaya dinledigim bile oluor..

kalpsiz cok güzel..özellikleri sözleri cok hosuma gidiyo.. 😢

bu arada sensiz olmuyorda bizim parcamız birisiyle 😳 🙂

ayrıca sende varsın gömüldün kalbime........sensiz olmuyor renksiz çekilmiyor umutsuz olmuyor yeni gün dogmuyor..
albümü simdiden beklemeye basladım..

bi de sorum var bu singledaki parcalardan hangisi yeralcak albümde.. ?

yada alıcak mı 😆

aferin la caner muazzam albüm olmuş da bi dahaki sefer daha bi enstrümanını konuştursan iyi olur ama yine de çok sevdim bu albümünüzü. artı kapak tasarımındaki fikir de süper olmuş başarılar

bazen kırgınlıklar çok çabuk aşılıyor ve bu da insanı umutlandırıyor öyle değil mi caner?tebrik edip öneri de bulunması ne hoş ben çok sevindim valla....

Müzikte samimiyeti ve hissayatı ön planda tutan ve içinden gelen duyguları müzige döken nadir gruplardan...
ne çok fazla karışık ne de çok kolay...
Hepsini ayrı ayrı sever ve deger veririm... başarılar...

cidden mzüiği seven ve yıllarını veren insanlardan oluşuo tnk hepsi birbirinden güzel insanlar ve çok iyi arkadaşlar.........tnk takdir edilen bir grup olacak buna inanıorum........

albümden kıssaden hisse bir bölümünü uzun bir araştırma sonucunda buldum. güzel görünüyor, helal olsun :taptim 🙂,
da albüm nerelerde ?? yalovadayım, yanlış hatırlamıyorsam albüm çıkalı baya bir zaman oldu(2-3 ay kadar), bulamıyorum albümü burda.. dinlemek isterim, istiyorum da. 😉
başarılar yeni adımlarınızda.
kolay gelsin.

SurguN demiş ki:
Noldu TNK ye ??? nerelerdesiniz ?? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor....
CANER ???
HASAN ???

Uzun zamandır yoğun çalışıyoruz...
O yüzden haber ve görüntü yok...
En kısa zamanda haberlerimiz olacak... Sürgün'de başarılar yine en kısa zamanda sizlerle bir sahne alemi daha yapmak dileği ile...

Geri