quicksand demiş ki:Oyunculuğu çok iyi.En sevdiğim aktörlerden önde geliyor.Eroinman olması umrumda değil...Oyunculuğuile ilgileniyorum...
o eroinman oldugu dönemler cok kötu seyler gecirmis yani adam hic bi filmde rol alamiyomus genc yasta baba olmus onun sorumlulugu falan daha 20 yasindaymis baba oldugunda cok zor dönemler gecirmis yani zaten 1984de buyuk bi yildiz haline geldikten sonra azaltmis baya 1986 yilindada tamamiyle birakmis...quicksand demiş ki:aslında Tom Hanks gibi bir adamdan beklemezdim.Madalyonun diğer yüzleri var bir de tabiki..
nurcinf demiş ki:Sevdiğim bir oyuncu ayrıca da çok çekici🙂
Sanother demiş ki:Her rolü oynayabilen gerçekten iyi bir oyuncu, zaten spielberg sevdiyse bende severim o oyuncuyu🙂
bak olmadı şimdi🙂 benim çocukluk kahramanımdır, Steven abi sevilmez mi ya?CedriX demiş ki:Sanother demiş ki:Her rolü oynayabilen gerçekten iyi bir oyuncu, zaten spielberg sevdiyse bende severim o oyuncuyu🙂
zaten adam Steven Speilberg filmlerinin cogunda oynuyo ama ben Spielberg i sevmiorum o yuzden istemiyorum iyi bi yönetmen ama nedense nefret ediyorum...
quicksand demiş ki:sen zor durumda kalsan direk kendine zarar mı verirsin?Yanlış tabiki.Mantığını kullanmamış demek ki hiç.Neyse ya kurtulmuş sanırım...
dread_locks demiş ki:Tom Hanks ıssız bi adada yaşam mücadelesi veriyodu. filmin başında adamın dizleri mercanlıklara sürüne sürüne yarılıyodu. voleybol topuyla arkadaşlık ediyodu. adam film için sakal bırakmıştı adı yeni hayat tı galiba güzel filmdi. izleyen varmı?
quicksand demiş ki:en sevdiğim filmleri Mesajınız Var ile ErRayn'ı Kurtarmak.Kendisi süper bir oyunculuk sergiliyor...