Ton Potansının Koyu Tonda Takılı Kalması

• Konuyu açan Konuyu açan TRM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anlaşıldı. Bir süre bu cins konulara adımımı atmıyorum. Ama mesajı düzenle yada sil seçeneği yok. Ne yapabilirim?
tum forumda fenomen oldun kardesim varya helal olsun her baslikta varsin!
oncelikle her yere yazmak zorunda degilsin, benden 8 ay sonra gelmene karsin yiginla gereksiz mesajin var, herkes her konuda fikir sahibi olabilir ama yeterli fikir sahibi olmayabilir
Bunun haricinde eke bakarsan mevcut oyle bir secenek de. Screenshot_061.webp

edit : secenek olmasina lakin deaktive olmasi gibi bir durum varsa affola

Son düzenleme:
Olsun yine de "he" demeyelim, laftan sozden anlayan insanlarin kalbini de kirmamak lazim. 🙂

tabiki EMM abi de soyle bir sey var, ben 5 senedir gitar caliyorum bilgim olmasina ragmen kesin emin olmadigim konulara mesaj yazmiyorum benden kesin daha iyi bilen biri vardir dusuncesiyle, ve tek bildigim sey hic bir sey bilmedigim mantigiyla devam edip kendi bilgi haznemi dolduruyorum, bildigim kadariyla arkadas yeni yilin icinde aldi gitarini ve amfisini ama her konuyu olduruyor bu arkadasa herkes dur demesine ragmen durmayinca elimizden "he" demek haricinde bir sey gelmeyecegini dusunuyorum 🙂

tabiki EMM abi de soyle bir sey var, ben 5 senedir gitar caliyorum bilgim olmasina ragmen kesin emin olmadigim konulara mesaj yazmiyorum benden kesin daha iyi bilen biri vardir dusuncesiyle, ve tek bildigim sey hic bir sey bilmedigim mantigiyla devam edip kendi bilgi haznemi dolduruyorum, bildigim kadariyla arkadas yeni yilin icinde aldi gitarini ve amfisini ama her konuyu olduruyor bu arkadasa herkes dur demesine ragmen durmayinca elimizden "he" demek haricinde bir sey gelmeyecegini dusunuyorum 🙂

Olsun, biz yine de gordugumuz yerde uyaralim. Bir yerde buyukler olarak bu bizim gorevimiz.

Yeni bir enstrumana baslamis olmanin heyecani var, genclik var. Kaldi ki insan ogrendikce bilmedigini anliyor, bunun icin de biraz zaman vermek, yenilere yol gostermek lazim.

Sen o zaman dogrusunu yapiyorsun, yanlis yapana da yol gostermek her zaman degerlidir.

Tamam abi aldım dersimi🙁 Bu arada dediğiniz seçeneğe bastığımda rapor et ten başka şey çıkmıyor. Kendimi de rapor etmek koyuyor siz yapın🙁 Tüm forum ahalisinden özür diliyorum.

Rapor edebilirsin, kotu birsey yok bunda. Aciklamaya "yanlis bilgi vermisim, silebilir misiniz" yazarsin. Herhangi bir cezasi da yok, moderatorlere bildirim gider. Onlar bakar icabina. Kalmasinda da sakinca yok, neticesinde altinda devami var konusmalarin.

Bunun disinda birine tavsiye vermek pek haddime degil ama hevesini kirmadan biraz bu konularda pismeni oneririm. Videolardan falan da degil, eline tornavidayi multimetreyi aldiginda ogrenirsin bazi seyleri. Ayni sekilde gitarla ilgili tum detaylar bu sekilde ogreniliyor. Kulagin belirli bir olgunluga gelmeden ekipmandan da anlayamiyor insan. Ama hepsi zamanl oluyor, sen hevesini arastirmaya, okumaya ve gitar calmaya aktarirsan daha iyi, ben olsam oyle yapardim.

Arkadasin basligini daha fazla kirletmeyelim.

Geri