EMM abi "he" de gec 🙂
Anlaşıldı. Bir süre bu cins konulara adımımı atmıyorum. Ama mesajı düzenle yada sil seçeneği yok. Ne yapabilirim?
EMM abi "he" de gec 🙂
Anlaşıldı. Bir süre bu cins konulara adımımı atmıyorum. Ama mesajı düzenle yada sil seçeneği yok. Ne yapabilirim?
tum forumda fenomen oldun kardesim varya helal olsun her baslikta varsin!Anlaşıldı. Bir süre bu cins konulara adımımı atmıyorum. Ama mesajı düzenle yada sil seçeneği yok. Ne yapabilirim?
EMM abi "he" de gec 🙂
Olsun yine de "he" demeyelim, laftan sozden anlayan insanlarin kalbini de kirmamak lazim. 🙂
tabiki EMM abi de soyle bir sey var, ben 5 senedir gitar caliyorum bilgim olmasina ragmen kesin emin olmadigim konulara mesaj yazmiyorum benden kesin daha iyi bilen biri vardir dusuncesiyle, ve tek bildigim sey hic bir sey bilmedigim mantigiyla devam edip kendi bilgi haznemi dolduruyorum, bildigim kadariyla arkadas yeni yilin icinde aldi gitarini ve amfisini ama her konuyu olduruyor bu arkadasa herkes dur demesine ragmen durmayinca elimizden "he" demek haricinde bir sey gelmeyecegini dusunuyorum 🙂
Tamam abi aldım dersimi🙁 Bu arada dediğiniz seçeneğe bastığımda rapor et ten başka şey çıkmıyor. Kendimi de rapor etmek koyuyor siz yapın🙁 Tüm forum ahalisinden özür diliyorum.