Toplamda 17 beste paylaşmış bağımsız bir müzisyenim destek bekliyorum!

Dostlar selam,

2019 yılından beri besteler yapıp Spotify'a yüklüyorum. Şimdiye kadar 17 tane şarkı paylaştım. Alternatif/Akustik Rock müzik yapmaya çalışıyorum.
Şarkılarımı dinleyip bana destek olursanız çok sevinirim. Olumlu ya da olumsuz eleştirileriniz olursa da seve seve dinlemek isterim.

Emek verilmiş epey, özellikle prodüksiyon belli bir kalitede geliyor.
Ne yazık ki, bu tarzın çok temel bir problemi var; sürekli aynı duyguyu (melankoli...) üretmek peşinde gibi şarkılar. Klasik rock müziğin özelliklerinden biri olan enstrüman becerisi de ön plana çıkmadığı için (çünkü bu tarz zaten 80'lerin teknik odaklı müziğine tepki olarak doğmuştu...) parçalar çok hızlı bir şekilde tek düzeleşiyor ve aynılaşıyor. Sizin de birbirine benzeyen, aynı duyguyu üreten çok fazla şarkınız var bence. Solo gitar icraları da daha iyi olabilir bu arada; çalan arkadaşın bendlerinde problem var.

Şarkı yazarlarının anlamakta en çok zorlandığı şey şu bence: Hiç kimse sizin şarkınızı sizin kadar kişisel ve derinden hissedemez. O yüzden başka insanları bu şarkılara ortak edebilmek için onlara daha fazla sebep vermelisiniz. Herkesin anılarınn kendisi için özel olmasına benziyor bu, ama bunları olduğu gibi kitap diye yazarsanız muhtemelen başkaları için son derece sıkıcı olur🙂 O yüzden anı temelli-gerçek olaylara dayalı pek çok şey kurgu edebiyatına dönüştürülür.

Geri