Tekirdağ Tozlu rock parçaları ile geçmişe dönüş.

Selamlar.
Başlıkta belirttiğim gibi eskiden nasıl yapılmışsa, 30 yıl önceki adamların çaldıkları gibi.
Rock, anadolu rock, hard rock, heavy metal türlerini severim.

Kendim hobi amaçlı
(piyasacılığı reddettiğim için)
ev çalıcısı olarak tıngırdatıyorum.
Kendim bas gitar çalıyorum, ekipman sıkıntım yok.
Kaliteli elektro ve orta halli akustik gitar mevcut.
Yaşlar 35+ olursa iyi olur.

Yeni nesil sözde rock ile asla ilgilenmiyorum çünkü rock değil.

duman dinleyen çalan kişilerin iletişim KURMAMALARI RİCA OLUNUR.
Bide yaşı 40 olup da bu ülkenin en sağlam gruplarından Mavi Sakal'ı, Objektif'i bilmeyen kişiler var halâ. İşte bu kişiler de yazmasın.

Akustik bateri koyup gürültü problemi olmadan istediğimiz saatte
istediğimiz süre
çalabileceğimiz yerim mevcut.
Mini buzdolabı tost makinesi var.
Tost, sosisli yer biramızı yudumlayıp çalarız.

Hobi amaçlı kendimize çalacak olsak da parçalar oturunca sahne de olabilir
(2 saat çöp çalanlar kişi başı 2000 aldıklarını söylüyor piyasacılar, 2 saat için 2000 fena para sayılmaz)

Tekirdağ merkez ve civar ilçelerinden yerel müzisyenler yazabilirler.
Müzikle kalın.

Son düzenleme:
Hakaret/Küfür/Tehdit/Saldırganlık/Küçümseme/Rencide edici ifade
@MadMax'tegitarçalanadam sitenin soytarıları başlamış salça olmaya. Benim ilanım için bu kadar güldüysen Kendi kullanıcı adına günde kaç kere gülüyorsun merak ettim 😅
Biraz daha uzun bi kullanıcı adı bul kendine ama biraz mütevazi olsun çünkü mad max'de gitar çalmak ütopik olmuş 😄

Son düzenleme:
Hakaret/Küfür/Tehdit/Saldırganlık/Küçümseme/Rencide edici ifade

Ah be kültürsüzlük,nelere kadir olabiliyorsun şaşırıyorum.Siz benzer hezeyanlarla defalarca atıldıkça foruma gelip yersiz bir özgüvenle hala aynı unsurları bozuk kaset misali aradığınızdan durum tatsız komediye doğru evrildi.Kendinizi ifade biçiminizden ötürü ne çaldığınızın ne dinlediğinizin maalesef bir önemi kalmıyor.İlandaki üslubu ve kriteri komik bulmamdan alınmanız ve "soytarı" diyerek kendinizce ettiğiniz hakaret nasıl bir insan müsveddesi olduğunuzu açıkça öne çıkarıyor.Aradığınızı bu forumda bulamayacağınızı,bu karakter seviyesiyle normal bir insan topluluğuyla dahi iletişim kurmamanızı önererek esenlikler dilerim.

Ah be kültürsüzlük,nelere kadir olabiliyorsun şaşırıyorum.Siz benzer hezeyanlarla defalarca atıldıkça foruma gelip yersiz bir özgüvenle hala aynı unsurları bozuk kaset misali aradığınızdan durum tatsız komediye doğru evrildi.Kendinizi ifade biçiminizden ötürü ne çaldığınızın ne dinlediğinizin maalesef bir önemi kalmıyor.İlandaki üslubu ve kriteri komik bulmamdan alınmanız ve "soytarı" diyerek kendinizce ettiğiniz hakaret nasıl bir insan müsveddesi olduğunuzu açıkça öne çıkarıyor.Aradığınızı bu forumda bulamayacağınızı,bu karakter seviyesiyle normal bir insan topluluğuyla dahi iletişim kurmamanızı önererek esenlikler dilerim.

Kültürden bahsedene de bakın hele. Sanane alemin ilanından, battı mı ?
uymuyorsa geç git.
Önceki hesaplarım kapandıysa burada salça olup madara edilice dayanamayıp şikayet edenler yüzünden kapandı.

Ben burada kendim gibi 3-5 tane de olsa vardır/kalmıştır/ görüp yazarsa diye ilan açıyorum. Senin gibiler için değil.
Garaj. Org yenilenip saçmalamasaydı zaten burada işim olmazdı.
Haklısın aslında.
Burada elbette aradığımı bulamam senin gibilerin sürü ile olduğu yerde. Ama aradığımı bulamadım diye de kendimden hiç bi zaman ödün vermedim, para için de müzikten anlamayan dinleyici için piyasa denilen berbat şeyleri çalmadım.

Ben bu ülkede rock müziği Mavi sakal, Objektif, Acil servis gibi sağlam adamlardan gördüm, çalmayı da onları dinleyerek hiç ders almadan öğrendim.
Yaşı 40 olup da Mavi sakal'ı duymamış adamlar denk geliyor. 40 yaşını geçip de bugün üni öğrencilerine ayak uydurmak için kendini güncellediğini söyleyen birine
sormazlar mı gençken ne dinlediğini çaldığını.

Herkes senin gibi su karakterli olacak diye bi kaide mi var ? Su gibi her kalıbın şeklini almam çünkü bi duruşu olmayanların yani senin gibilerin işidir topluma göre şekillenmek.
Ben hayatımdan gayet memnunum çünkü mekanda çıkabilmek, iki aptal kıza yavşamak için kendimden ödün vermedim.
Piyasa çalan, duman denilen çöpleri çalan malsın hatta sende çal koy paranı cebine, ama ben çalmam da çaldıramazlar da.
Gider asgari ücretle saçma bi işte çalışır
( geçmişte çalışmışlığım da vardır)
karnımı doyururum ama piyasa çalmam

Benim anlamadığım sana ve senin gibilere ne oluyor da gelip burada polemik peşinde koşuyorsunuz.

Birsürü aptal saptal konu açanlar var Steve Vai'yi tokatlatan, 2025 ne almayı planlıyormuşuz gibi lüzumsuz konular ile lüzumsuz boş tenekelere sar.

Normal insanlarla iletişim kurmamamı temenni etmenden de hiç rahatsız olmadım çünkü ben normal değilim.
Normal olsaydım sahtekâr, haysiyetsiz, yalaka, dolandırcı olurdum.
Çünkü günümüzde bunlar denk geliyor normal olarak kabul görenler.

Doktor biri ilan açıp kendi mesleğinden müzisyen arıyor ama bulduğu tek şey senin gibiler.
Size adamın mesleğinden?
Niye küçük beyinlerinizle güya dalga geçiyorsunuz ?
İlan kriterleri uymuyorsa geçip gideceksiniz bu kadar basit.
Ama yoo benim kaşıntım var derseniz de bi gün sinir hastası, radikal bi rockçı/metalciye denk gelip yüzüne saçmalarsanızda elinde kalırsınız adamın.

Zaten memleket batmış bi takım tel 2500 olmuşken, milletin canına tak etmişken orada ana-baba parasıyla karnınızı doyurup gelip burada çatacak yer aramayın.

Kokuşmuş toplumun arasında önemsiz biri olan sana mutluluklar diliyorum ama ben almayım.
Ve bi zahmet kendi yaşıtlarınla muhattap ol.
Beni de dert etme aradığımı bulamam diye, 15 yılı aşkın süredir farkındayım.
Bıtane de bateri alırım sırayla çalar kayıt yaparım al sana tek kişilik grup.
ama yinede eğilmem toplumun talepleri karşısında.

Biraz uzun oldu ama olacak okadar.
Haydi kal sağlıcakla.
Ben de gidip Terminator'da bişeyler çalayım bari suratıma kir gibi boya sürmeden temiz temiz 😄

Son düzenleme:
şu üslüp yani "40 yaşında olmanın şartları"nın belirlendiği mavi sakal filan gibi şarkıcıları bilmemek, duman dinlemek gibi şeylerin ifade edildiği mesajda, bu düşüncelerde bir sağlıksızlık var diye düşünüyordum. ikinci mesajda zaten bizzat belirtilmiş:
sinir hastası bi radikal rockçı/metal
müzik dinliyor/çalıyor/icra ediyoruz altı üstü.. ne dinlediğimiz ne göğsümüzü kabarta kabarta anlatıp övülecek bir şey, ne fanatiği olunacak "radikali" olunacak bir şey, ne de kimsenin umurunda olan bir şey. insanları, kendinizi hapsettiğiniz dar çerçeveden (sadece metal dinlemek, sadece rap dinlemek, sadece x y z dinlemek) yargılamak sizi o müziğin gurmesi yapmıyor, sadece komik bir duruma düşürüyor.

"abi ben nirvana dinlerim gerisi fasa fisodur" tavrını 15-16 yaşlarında bırakmış olmalıydık. nirvana'yı çıkar yerine mavi sakalı koy, yeşil sakalı koy aynı hesap..

ama en azından bütün dürüstüğüyle bu mesajları yazdığı için minnettar olmak lazım. sektörde böyle insanların da olduğunun hatırlanması gerekiyor.

Farkında olmadan kendinizi fazlasıyla iyi deklare ediyorsunuz.Önyargılı,cahil cesareti olan birisinin karalamalarından hallice yazabiliyorsunuz.Benim karakterimi tanımadan ne şartlarda çalışıp ekipman aldığımı bilmeden boş muhakemeyle anlamsızca yargı dağıtmaya çalışıyorsunuz.Ben polemik peşinde olan bir insan olmadığım halde gülüp geçmeme bile bu kadar kurulup kinlenmeniz gerçekten karakter yapınızı oldukça iyi yansıtıyor.Şimdi gerçekleşmemiş hayallerinize,olmayan benimsemelere gelelim;
Mavi sakal,Objektif dinlemek sizi daha kalifiye bir insan yapmaz.Temelde insanı diğer canlıların ötesine ayıran bilinç ve sosyal topluluk kurabilme yetisidir.Bu iki özellik de sizde maalesef bulunmuyor.
İstediklerinize kavuşamamış olmak toplumun sorunu değildir.Toplumdaki normal insanlar haysiyetsiz,karaktersiz,dolandırıcı değillerdir.Eksiği kendinizde aramadıkça doğru neticeye ulaşamazsınız.Bana,başkasına hakaretler yağdırarak uzun söz öbekleriyle elde edeceğiniz unsur boş bir uğraştan öte olmayacaktır.Bir psikoloğa danışmanızı,kesmezse psikiyatriste gitmenizi öneririm.Bu şekilde klavye tokatlayarak,nefretle topluma sallayarak yaşamı idame ettirmek zor olsa gerek.

şu üslüp yani "40 yaşında olmanın şartları"nın belirlendiği mavi sakal filan gibi şarkıcıları bilmemek, duman dinlemek gibi şeylerin ifade edildiği mesajda, bu düşüncelerde bir sağlıksızlık var diye düşünüyordum. ikinci mesajda zaten bizzat belirtilmiş:

müzik dinliyor/çalıyor/icra ediyoruz altı üstü.. ne dinlediğimiz ne göğsümüzü kabarta kabarta anlatıp övülecek bir şey, ne fanatiği olunacak "radikali" olunacak bir şey, ne de kimsenin umurunda olan bir şey. insanları, kendinizi hapsettiğiniz dar çerçeveden (sadece metal dinlemek, sadece rap dinlemek, sadece x y z dinlemek) yargılamak sizi o müziğin gurmesi yapmıyor, sadece komik bir duruma düşürüyor.

"abi ben nirvana dinlerim gerisi fasa fisodur" tavrını 15-16 yaşlarında bırakmış olmalıydık. nirvana'yı çıkar yerine mavi sakalı koy, yeşil sakalı koy aynı hesap..

ama en azından bütün dürüstüğüyle bu mesajları yazdığı için minnettar olmak lazım. sektörde böyle insanların da olduğunun hatırlanması gerekiyor.
Bak kardeşim Ben en başından belirtiyorum piyasa çalmam teklif dahi etmeyin" diye ama heavy metal için açılmış bi ilana baterist olarak iletişim kuran birisi ne akla hizmet ile red hot Chili peppers çalmayı teklif edebiliyor?

Ben yeni nesil müzikleri sevmiyorum, bana hitap etmiyor ve bunlar bi insanı enstrümanda ilerletmez diyorum sadece.
Radikal rockçı metalciden kasteddiğim bu.
Ben piyasa çalacak olsam 15 yılı akın süredir niye kenara Çekilmiş durayım ?.
Kriterim kırmızı çizgim budur" derim ama karşı taraf da net olmalı.
Bugün heavy metal için baterist olarak gelip yarın red hot çalalım diyecekse gelmeyecek benide meşkul etmeyecek.
Öyleyse bende jazz için basçı arayanlara gidip metal çalmayı mı teklif edeyim ?.
Ayrıca benim ilanım seni niye rahatsız etti, sen niye burnunu sokuyorsun ?.
Babanızın malı mı bu site?
İnsanlar böyle böyle sinir hastası oluyor işte.
Akıllı geçinenler delirtiyor bazı kişileri.
Bende bu toplumdakileri ve bu forumdaki kaale bile almıyorum.

Şu doktor müzisyen arayan elaman gibi iyiki bende motorcu müzisyen ilanı açmamışım yoksa ardı arkanız kesilmez di.
En iyisi cevap yazmadan engellemek

Selamlar.
Başlıkta belirttiğim gibi eskiden nasıl yapılmışsa, 30 yıl önceki adamların çaldıkları gibi.
Rock, anadolu rock, hard rock, heavy metal türlerini severim.

Kendim hobi amaçlı
(piyasacılığı reddettiğim için)
ev çalıcısı olarak tıngırdatıyorum.
Kendim bas gitar çalıyorum, ekipman sıkıntım yok.
Kaliteli elektro ve orta halli akustik gitar mevcut.
Yaşlar 35+ olursa iyi olur.

Yeni nesil sözde rock ile asla ilgilenmiyorum çünkü rock değil.

duman dinleyen çalan kişilerin iletişim KURMAMALARI RİCA OLUNUR.
Bide yaşı 40 olup da bu ülkenin en sağlam gruplarından Mavi Sakal'ı, Objektif'i bilmeyen kişiler var halâ. İşte bu kişiler de yazmasın.

Akustik bateri koyup gürültü problemi olmadan istediğimiz saatte
istediğimiz süre
çalabileceğimiz yerim mevcut.
Mini buzdolabı tost makinesi var.
Tost, sosisli yer biramızı yudumlayıp çalarız.

Hobi amaçlı kendimize çalacak olsak da parçalar oturunca sahne de olabilir
(2 saat çöp çalanlar kişi başı 2000 aldıklarını söylüyor piyasacılar, 2 saat için 2000 fena para sayılmaz)

Tekirdağ merkez ve civar ilçelerinden yerel müzisyenler yazabilirler.
Müzikle kalın.
Merhaba dostum. Aylardır delice davul çalışıyorum. Bence oldukça iyi çalmaya başladım. Silivri’de oturuyorum. Akustik davulum var. Taşırım, çalarım giderim, gelirim. Tür olarak şu anda ne olsa çalarım. 7/24 metal dinlemem ama 90 larda lisedeyken blue jean’in her sayısını hatmetmişliğim, dolabıma Kurt Cobain posteri asmışlığım var. Bir de üzerine 4 yıl metal manyağı sevgilim olmuştu. Hiç duyulmadık Yunan gruplarından İskandinavlara kadar az kafamı sikmedi 🤣 hepsi mp3 arşivimde duruyor. Tabi üzerinden zaman uzun yıllar geçti ama var olan her zaman diriltilebilir bence. Bu arada yaşım 43. İlgilenirsen DM. 👋🏼

Geri