gelin gelin bayadır görüşemiyoruz dargınlıklar falan filan görüşürüz bolbol öpüldünüz byetrafo_yigit demiş ki:orda olmaya calıscaz yolunuz acık olsun kardeslerim 😀
gelin gelin bayadır görüşemiyoruz dargınlıklar falan filan görüşürüz bolbol öpüldünüz byetrafo_yigit demiş ki:orda olmaya calıscaz yolunuz acık olsun kardeslerim 😀
beni ne izliyonuz layn😀 grubu izleyin😀yoksa utanırım 😳 😀mertkarkas demiş ki:burak zıpeysi alattın la biziz desiniz tamam olm hakanıda alacam gelecem bigün seni izlemeye 😀
Eyv saol besteler iyi olmuş cumartesi orda olmaya çalışcam görüşürüz😀__Noorion__ demiş ki:Uzun zamandır görüşemioz Burakcım ilerletmişin işleri 😀 Kolay gelsin
sahne arkasında bulusurz görkem zuhahahahha 😀ghn demiş ki:oooo kenter geliosa tamam dans dans dans 😀
Bu hafta görmeyimde noluyor görürsün sen hadi sıkıysa gelme😀blackperiy_fever demiş ki:burak a söz verdim yahuu çarsamba gecesi ankara da oljamm persembeye toplıcam kafileyi gelecem sizi delicesine alkışlamaya..
gelemesem de artık bidahakine..
kolay gelsin sizee.. 😉
bana yok mu teşekkür gelmeyenlere teşekkür edilmiyo mu? riot radio için insan bi' teşekkür eder ben kazandırdım oğlum size o şarkıyı🙂solocu666 demiş ki:Bu gece gelen dinleyen hoplayan zıplayan eşlik eden herkese sonsuz teşekürler haftaya yine aynı saatte aynı yerde görüşmek üzere 21:00 biziz bar😀