Kayıttaki yardım için arkadaşlığınız için teşekür ediyorum müziğiniz mütevazilğinizin için herzaman arkanızdayız iyiki tanışmışız artık bi aynı sahneyi paylaşma zamanı geldi heralde😀51PromiL demiş ki:Valla tebrikler...Kuruluşundan bu kadar kısa süre geçmesine rağmen mükemmel bir adet besteye sahip ve bu kadar erken bi anda bar programıyla kendini çok çok geliştirebilme fırsatı yakalamış olduğunuz için sizleri kutluyorum...Tebrikler.. Sevgiler 🙂
forma bunu yansıtman çok yanlış bence bunun bizle hiç bir alakası yok organizasyonu yapan kişiyle konuşman daha mantıklı olur sorunu çözmen için ve ö.m atarsan daha güzel olur saygılarnoktalivirgul demiş ki:arkadaşlar bakın dün gece çok sinirliydim, şimdi daha sakin yaklaşmaya çalışıyorum olaya
böyle bi hata nası oldu bilmiyorum, sizin mesajları afişi attığınız tarihlere bakarak konuşuyorum, muhtemelen yakın bi zaman içinde anlaşmışsınız. anlayamıyorum bunu, daha bu haftasonu konuştuk bizim konser detaylarını
hadi diyelim şu yada bu şekilde bi hatadır oldu, ama şunu bi açıklığa kavuşturmamız lazım. bakın biz 1 aydır bu konsere hazırlanıyoruz, internette heryerde afişlerimiz var duyurularımız var. mekana dahi afişlerimiz asıldı, odtü hacettepe ve emin değilim ankara ünv. afişlerimiz var. şehir dışından izmirden grup gelecek, belki biletlerini falan aldılar bile, yani şu noktadan sonra bizim açımızdan iptal veya erteleme gibi bi durum sözkonusu olamaz, mekanla zaten görüşücem de sizden kiminle görüşücem bişey söyleyin bana ?
ama yok "banane kardeşim biz anlaştık sen ne bok yersen ye" gibi bi tavır takınacaksanız peki sizbilirsiniz der geçerim
yanıt bekliyorum...