bugün çok güzeldi '' YAÐMURLAR'' için çok teşekkürler çok eğlendik başarılar diliyorum....
kesinlikle katılıyorum ömer zaten bundan sonra bas ve davulu bi anda yürütcek şaka bi yana bugünkü program çok güzeldi herhafta istek geliyor çalabildiklerimizi çalmaya calışıyoruz denemediğimiz parçaları ilk kez deniyoruz ve güzel şeyler ortaya çıkıyor eğlenioruz ve herkesi bu eğlenceye bekliyoruz transpoze her çarşamba 20:00 23:00 arası nedjimada saygılar sevgilerXD demiş ki:valla asıl biz teşekkür ederiz 😀 bize sahnede eşlik ettiğiniz için :icelim bu arada ömer iki dakkada bass virtözü oldu :deli meuheujheuheuh
solocu666 demiş ki:samet arkadaşımızın yaptığı afiş kendisine sonsuz teşekürler çarşamba herkesi bekleriz saygılar sevgiler
XD demiş ki:teşşekkür ederiz 🙂 öncelikle bu gün aslında benim için önemli bi gündü 😀 bass gitarı ilk elime tam olarak bi sene önce bu gün almıştım ve o günden beride bi gün bile düşmedi elimden :cigara onun dışında bu gün ilk yarı sound bozukdu :zombi biraz ama ikinci yarı biraz daha toparladık soundu biraz daha eğlenceli geçti. :zipla bu arada dinlemek istediğiniz parçaları burdan bize ulaştırırsanız sizin için o parçları nedjimada çalabiliriz hep bizim istediklerimiz çalınmasın dimi :icelim
seLLisonfire demiş ki:XD demiş ki:teşşekkür ederiz 🙂 öncelikle bu gün aslında benim için önemli bi gündü 😀 bass gitarı ilk elime tam olarak bi sene önce bu gün almıştım ve o günden beride bi gün bile düşmedi elimden :cigara onun dışında bu gün ilk yarı sound bozukdu :zombi biraz ama ikinci yarı biraz daha toparladık soundu biraz daha eğlenceli geçti. :zipla bu arada dinlemek istediğiniz parçaları burdan bize ulaştırırsanız sizin için o parçları nedjimada çalabiliriz hep bizim istediklerimiz çalınmasın dimi :icelim
Ben istiorm 8O
Muse - New Born istiorm duyun sesimi :metalhead
+ o gitar bnm olsaydı bnmde elimden düşmezdi 😆
"Belki alışman lazım" için de çok saolun güncel durumuma uyan bi armağan oldu 😛
alperen_19o7 demiş ki:abi super cok begendim ozellikle bilmece coverini dinledkten sora.ozellke cem bole devam et abi basarilar...