G
Guest
saol billyjig o eksik umarım haftaya gelir 😀 bu arada yorumun için de teşekkürler
Aklıma geldi, söyleyeyim dedim. Senin processor ayarlarından da kaynaklı olabilir. Amfiden tizleri sonuna kadar kıstıktan sonra bu kadar parlak tonlar bence tamamen tonmaysterin suçu olmayabilir. 😉solocu666 demiş ki:😀 abi sorma ya amfiden çıkan ton tok ama mikrofon gelince tiz oluyor tonmaster ayarlıyamıyor ben amfiden bütün tizleri kıstım halde hala tiz geliyor ses birasda amfinin küçüklüğünden kaynaklanıyor en kısa zamanda sorunu gidermeye çalışcam saygılarsilent_guitar demiş ki:Arkadaşlar! Özellikle de grubun gitaristine sesleniyorum. Şu gitar tonlarına biraz daha dikkat etseniz, biraz daha üstüne düşseniz ne güzel olacak. Dışarda "tiz"den oturulmuyor.
Saygılar...
silent_guitar demiş ki:Aklıma geldi, söyleyeyim dedim. Senin processor ayarlarından da kaynaklı olabilir. Amfiden tizleri sonuna kadar kıstıktan sonra bu kadar parlak tonlar bence tamamen tonmaysterin suçu olmayabilir. 😉solocu666 demiş ki:😀 abi sorma ya amfiden çıkan ton tok ama mikrofon gelince tiz oluyor tonmaster ayarlıyamıyor ben amfiden bütün tizleri kıstım halde hala tiz geliyor ses birasda amfinin küçüklüğünden kaynaklanıyor en kısa zamanda sorunu gidermeye çalışcam saygılarsilent_guitar demiş ki:Arkadaşlar! Özellikle de grubun gitaristine sesleniyorum. Şu gitar tonlarına biraz daha dikkat etseniz, biraz daha üstüne düşseniz ne güzel olacak. Dışarda "tiz"den oturulmuyor.
Saygılar...
Sevgiler...
p_Absolution_q demiş ki:o değilde baba kazakla nasıl calıyonuz ya 😀 .. kolay gelsin 🙂
özgürde hayırlı olsun ayrıatten..
ghn demiş ki:arkadaşlar transpoze 26 NİSAN İSTANBUL KOÇ ÜNİVERSİTESİndeyiz hepinizi bekliyoruz