_apeiron_ demiş ki:
bizim yaklaşımlarımızda bir sorun olduğunu zannetmiyorum.bizim amacımız müzik yapmak ve 'müzik' le alakalı her türlü eleştiriye açığız.ama eleştiri 2 türlüdür.birinci kısımdaki eleştiriler,gerçekten iyi şeyler yapmak adına,grubu desteklediğini gösteren,yapıcı eleştirilerdir.olumlu veya olumsuz hatta olumsuz olursa mükemmel olur ki ne yaptığımızı,ne yöne gittiğimizi bilelim..gelelim 2. tür eleştirilere.bu eleştiriler genellikle ağır bir dille yazılan,gruba destek vermek için mi yoksa grubun hatalarını,herkesin gözleri önüne''abartı'' bir biçimde serip,grupla dalga geçmek için mi yapıldığı bilinmeyen,amaçsızca yazılan yazılardır.biz her zaman 1.türden eleştirileri kabul ediyoruz ve çok seviyoruz.2.türden dediğimiz eleştirilerden de herkesin ettiği gibi biz de nefret ediyoruz.eğer müzik adına konuşacaksak,1.tür eleştiri yapmak isteyen herkese forumumuz sonuna kadar açıktır.ama 2.tür eleştiri yapmayı düşünenlere şimdiden söyleyelim,cevabımız çok ağır olur.TRaNSpoZE olarak amacımız sadece ve sadece müzik yapmak ve müziğimizle tanınmak.son olarak müzik kazansın diyoruz.saygılar..
Ben ilk defa forumunuzu okuduğum andan itibaren ikinci tür bir eleştiri görmedim hiç. Benim sayfalar önce getirdiğim bir eleştiriye getirdiğiniz cevaplar da bunun göstergesiydi zaten. Hem o eleştirinin de yıkıcı değil, yapıcı olduğunu düşünüyorum ki, gruptan iki kişiyle sık sık konuşur olduk bu konular üstüne. Müzik yapma isteğiyle yanıp tutuştuğunuzu gayet iyi biliyorum. Ama siz beni ikinci sınıf eleştirilere sokuyorsanız o zaman artık arkanızda da değilim, bunu bilmenizi isterim. Bir önceki mesajımda dediğim gibi sert bir üslubum olabilir ama amacım eksiklerinizi sadece size göstermek, yoksa forum kullanıcılarının önüne sermek ya da grupla dalga geçmek benim haddime değil. (Kimim ki ben buna hakkım olsun, sadece bilmenizi istediklerimi yazdım.)
Tartışma yaratmak hiç huyum değildir ancak sevgili seLLisonfire'a anlatmaya çalıştığım şey benim grubu eleştirmediğim, grubu eleştiren kişinin başka bir dinleyici tarafından eleştirilmesiydi. Uzun bir tartışmaya sebep olduğum için kimse kusura bakmasın.
😉
Ayrıca grubunuzda var olduğunu iddia ettiğim yaklaşım sorunu yaptığım bir eleştiriden iki dakika sonra MSN'de markaja alınmamdı.
🙂
Sevgiler...