oomeruzum 28 Kasım 2023 #1 Selamlar. İstanbul'da yaşayan gitarist ve vokalistim. Kendi bestelerim ve yayınlanmış şarkım var. Şimdilik yalnız çalışıyorum. Metal grubu kurmak istiyorum. İlgilenenler iletişime geçebilir.
Selamlar. İstanbul'da yaşayan gitarist ve vokalistim. Kendi bestelerim ve yayınlanmış şarkım var. Şimdilik yalnız çalışıyorum. Metal grubu kurmak istiyorum. İlgilenenler iletişime geçebilir.
oomeruzum 29 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Therealpunkshit demiş ki: Merhaba iletişim bilgisi alabilir miyim Hepsini görmek için tıklayın... instagram: @oomer.uzum
Therealpunkshit demiş ki: Merhaba iletişim bilgisi alabilir miyim Hepsini görmek için tıklayın... instagram: @oomer.uzum
V Vxzed123 2 Aralık 2023 #5 merhaba ben de metal çalıyorum grup kurmayı düşünüyorum sahne deneyimim olmadı instana baktım sanırım aynı ünideyiz instam shrdsckvnt
merhaba ben de metal çalıyorum grup kurmayı düşünüyorum sahne deneyimim olmadı instana baktım sanırım aynı ünideyiz instam shrdsckvnt
oomeruzum 27 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Vxzed123 demiş ki: merhaba ben de metal çalıyorum grup kurmayı düşünüyorum sahne deneyimim olmadı instana baktım sanırım aynı ünideyiz instam shrdsckvnt Hepsini görmek için tıklayın... instanı bulamadım
Vxzed123 demiş ki: merhaba ben de metal çalıyorum grup kurmayı düşünüyorum sahne deneyimim olmadı instana baktım sanırım aynı ünideyiz instam shrdsckvnt Hepsini görmek için tıklayın... instanı bulamadım