IF deki konserinizde başarılar arkadaşlar 🙂 umarım istediğiniz gibi geçerbruja demiş ki:o zaman 6 mayısta if teyizzz🙂
ben de gelmek istiyorum if konserinize 😆 saat kaçta başlıyosunuz bide başka grup varmı?? başarılar......bruja demiş ki:o zaman 6 mayısta if teyizzz🙂
e zaten bu kadar tebrik ve başarı mesajı alan bi grubun konserinin dolup taşmaması saçma olur zaten 😆 konserinizde başarılar. orada olamasamda tüm müzik ve rock sever arkadaşlarıma haber verdim umarım herşey yolunda gider sizin içinhandlev demiş ki:basarılar arkadaslar sarkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum cok basarılı bence 😀
fanor demiş ki:bass soundu konusunda katılıyorum.Ancak kayıtlarda ki basslar geçici.Biraz aceleye geldide diyebiliriz🙂Normalde en son bass kayıtlarına geçicektik ama o sıra benim bazı işlerim çıktı ve ara vermek zorunda kaldık.Basların pilotları kaldı.Zaten parçada tanıtım amaçlı olduğu için çok üstünede varmadık açıkçası.Kısaca sadece bass kayıtları kaldı🙂Umarım takip eden günlerde basları ve sampleları yeniden çalınmış ve masteringi yapılmış bir kayıtla karşınıza çıkarız.Değerli yorumlar için çok teşekkürler.