Ankara Trompet Öğrenmek İsteyenler İçin Özel Ders Fırsatı - Online & Yüz yüze

Merhaba, ben Görkem. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitim alıyorum ve 4 yıldır trompet dersi veriyorum. Eğer siz de trompet çalmayı öğrenmek istiyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz.

Trompet, yalnızca teknik beceriler gerektiren bir enstrüman değil; aynı zamanda duyguları, hikayeleri ve enerjiyi yansıtabilen güçlü bir ifade aracıdır. Bu yüzden, öğrendiklerimi ve tecrübelerimi başkalarına aktarmak benim için büyük bir mutluluk kaynağı.

Öğrencilere özel ders vermemdeki temel amaç, müziğin gücünü ve trompetin sunduğu ifade olanaklarını daha geniş bir kitleyle paylaşmak.

Derslerimde öncelikle nefes teknikleri üzerinde duruyorum. Bu sayede öğrencilerim doğru nefes almayı ve diyafram kaslarını nasıl kullanmaları gerektiğini öğreniyor. Ardından ağızlıkla üfleme çalışmalarına geçiyor ve titreşimin nasıl sese dönüştüğünü detaylı bir şekilde anlatıyorum. Kısa bir hazırlık sürecinin ardından trompetle düz ses üretmeye başlıyoruz.

Bu aşamada, solfej çalışmalarıyla nota bilgilerini destekliyorum. Sonrasında öğrencimle birlikte metotlar ve parçalar üzerinde çalışmaya geçiyoruz. Bu sayede hem istediği tarzda bir repertuvar oluşturabiliyor hem de etüt ve gam çalışmalarıyla kondisyonunu geliştirerek daha güçlü bir tona sahip oluyor.

Trompet çalmak sabır ve istikrar gerektiren uzun soluklu bir süreçtir. Ancak düzenli çalışma ile herkesin keyifle çalabileceği bir enstrümana dönüşebilir.

İletişime geçmekten çekinmeyin, birlikte bu yolculuğa çıkalım!

İletişim:

www.gorkemtrumpet.com

[email protected]

www.instagram.com/gorkemtrumpet

IMG_4449.webp

Geri