G Gkhan Gkhn06 Dün 23:34 #21 Buffy demiş ki: 10 yıl sonra uzun uğraşlar sonucu bulundu arkadaşlar...180799 eklentisini görüntülekardeşim Cd sinin kopyası senden alabilirmiyim Hepsini görmek için tıklayın...
Buffy demiş ki: 10 yıl sonra uzun uğraşlar sonucu bulundu arkadaşlar...180799 eklentisini görüntülekardeşim Cd sinin kopyası senden alabilirmiyim Hepsini görmek için tıklayın...
S Sniper42 Bugün: 03:52 #22 Başlığı yeni farkettim hayrını görün. Dosyalar Solo gitarda hız teknikleri .pdf Solo gitarda hız teknikleri .pdf 37.3 MB · Gösterim: 17
S Sniper42 Bugün: 04:39 #23 Bu da tüm külliyat, İngilizce dilinde Türkçesini bulamadım. Dosyalar Troy Stetina - Metal Rhythm Guitar Vol 2.pdf Troy Stetina - Metal Rhythm Guitar Vol 2.pdf 9.9 MB · Gösterim: 8 kupdf.net_troy-stetina-fretboard-masterypdf.pdf kupdf.net_troy-stetina-fretboard-masterypdf.pdf 48.4 MB · Gösterim: 10 kupdf.net_161029660-troy-stetina-the-ultimate-scale-bookpdf.pdf kupdf.net_161029660-troy-stetina-the-ultimate-scale-bookpdf.pdf 24.5 MB · Gösterim: 10 kupdf.net_troy-stetina-total-rock-guitarpdf.pdf kupdf.net_troy-stetina-total-rock-guitarpdf.pdf 4.7 MB · Gösterim: 9 kupdf.net_troy-stetina-speed-amp-thrash-metal-method.pdf kupdf.net_troy-stetina-speed-amp-thrash-metal-method.pdf 8.2 MB · Gösterim: 10 kupdf.net_heavy-metal-lead-guitar-vol-1-troy-stetina.pdf kupdf.net_heavy-metal-lead-guitar-vol-1-troy-stetina.pdf 36.7 MB · Gösterim: 12 kupdf.net_metal-rhythm-guitar-vol-1-troy-stetina.pdf kupdf.net_metal-rhythm-guitar-vol-1-troy-stetina.pdf 3.9 MB · Gösterim: 11 MLG Vol2 - Troy Stetina.pdf MLG Vol2 - Troy Stetina.pdf 40.9 MB · Gösterim: 10
Buffy Bugün: 15:55 #24 @Gkhn06 yüklerim hocam yakın zamanda. Sniper42 demiş ki: Bu da tüm külliyat, İngilizce dilinde Türkçesini bulamadım. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler. Total Picking Control var mı acaba elinizde?
@Gkhn06 yüklerim hocam yakın zamanda. Sniper42 demiş ki: Bu da tüm külliyat, İngilizce dilinde Türkçesini bulamadım. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler. Total Picking Control var mı acaba elinizde?
S Sniper42 Bugün: 16:01 #25 Buffy demiş ki: @Gkhn06 yüklerim hocam yakın zamanda. Çok teşekkürler. Total Picking Control var mı acaba elinizde? Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim , elimde yok ama şu siteden buldum ben bu attıklarımı ; Search | Scribd www.scribd.com
Buffy demiş ki: @Gkhn06 yüklerim hocam yakın zamanda. Çok teşekkürler. Total Picking Control var mı acaba elinizde? Hepsini görmek için tıklayın... Rica ederim , elimde yok ama şu siteden buldum ben bu attıklarımı ; Search | Scribd www.scribd.com