Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri

Çok deneyimli değilim ama Bursa' da denenecek bir gitar var ise bende yardımcı olabilirim. Sap ve perdeler konusunda kendi yaşadığım sorunlardan sonra biraz bilgi edindim. Amfiden ve pedaldan anlamam. Çalış çalışmadığına bakabilirim anca.

Aynen başlık görevini gördü. @7r7 için gidip amfiyi denedim, durum değerlendirmesini belirtip onun isteği üzerine amfiyi ben aldım sonra kargoladım. Tek sıkıntı 30 kilo olmasıydı kendi de dediği gibi 😀 Neyse iş halloldu ya gerisinde harcanan enerji sağlık olur döner bize 🙂

Böyle güzel bir başlık düşünüp, açıp, böyle şeylere vesile olduğu için Hakan Abi'mize tekrar teşekkürler @hackeiommi

Beni de izmire ekleyebilirsiniz. Fenderler hakkinda az bucuk bilgiye sahibim. Programim yogun fakat gun boyu alsancak tarafindayim. Uyusmasi dahilinde, bildigim ekipmanlarda, ayrica urunun kargolanmasinda seve seve yardimci olurum.

Sarıyer tarafları, Karadeniz sahilleri İstanbul'daki açığımız. Ama listeden Avrupa Yakası'ndaki arkadaşlara ö.m. ve @ ile bir bulaş. Biri bir ortasını bulabilir belki.

Geri