edalp demiş ki:eğer turgut berkesi canlı olarak dinlemeden ölürsem kesin açık gider gözlerim...eski kankamın bana yaptığı son iyilik ankarada bana cdsini doğumgünü hediyesi olarak almasıdır.5senedir sürekli dinliyorum...eskişehire gelse konsere... 🙁
Evet karapaks isim olarak yeni fakat grup elemanları yılların müzisyeni.herkes biliyordur zaten bu yüzden kimler olduğunu söylememe gerek yok.elbette turgut berkes ve karakutu da çok ii.fakat bence bir mekanın boş kalması o grubun kötü olduğu anlamına gelmeyebileceği gibi,mekanın dolup taşması da o grubun iyi olduğu anlamına gelmez.karapaks da turgut berkes ve ekibi de çok iyi müzisyenler,popüler müzikleri dinleyenler onları tabii ki anlamayabilirler...ve maalesef günümüzde popüler olma çabaları gitgide artmakta.ciddi anlamda müzik yapan bu tarz grupların kıymeti de bilinmiyor...silent_guitar demiş ki:Karapaks kaç günlük grup ki, mekanları doldursun. Yorumu yapan bir kişinin sevmesi Eskişehir'de herkesin sevmesi ve mekanın dolup taşması gerektiği anlamına gelmez. Turgut Berkes ve Kara Kutu ise yılların grubu, eminim ki, Karapaks'tan çok daha fazla bir kitlesi var ve ona göre de mekanın doluluğu artacaktır.
Sevgiler...
iş çevirdiklerini nereden biliyorsun ki?yaşanılanların iç yüzünü sadece olayı yaşayanlar bilir.üstelik bu tarz ifadeler kullanmak sadece ortalığı karıştırır,müzisyenleri bu forumlardan uzaklaştırır başka hiçbir işe yaramaz.hiç kimse bu şekilde olmasını istemezdi ama bunu daha önce de söyledim yine söylüyorum gün gelir kırgınlıklar,dargınlıklar unutulur dostluklar yeniden başlar.artık iki ayrı grup var bizim yapmamız gereken sadece yaptıkları müzikten konuşmaktır,bu tarz ifadeler kullanmak değil.silent_guitar demiş ki:Ben Karapaks grubunu da, elemanlarını da, yılların müzisyenleri olduklarını da gayet iyi biliyorum, ancak benim kastın şudur ki, Karapaks albüm yapalı ne kadar oldu, ne kadar insana ulaştı da mekanları doldurup taşıracak bir grup olsun. (Ayrıca arkasından iş çevirdikleri insanların albümlerinin adını kendi albümlerine isim yapmaları ayrıca bir nokta.)
Sevgiler...
rock_and_rock demiş ki:haklısın turgut abi.pardon.
aferdersin abi biraz dikkatsizliğime gelmiş.kusura bakmaheartcore demiş ki:rock_and_rock demiş ki:haklısın turgut abi.pardon.
😀 bir ihtimal "abi" olabilirim ama, Turgut olmadığım kesin, ben Berkant, Karakutu'nun gitaristiyim, Turgut Berkes'le sohbet etmek isteyenler "Karaforum"a buyurabilir: http://www.karakutu.info/forum/forums/default.aspx