Öğrenci değilsin sanırım hocam ne rahat xD İş lazım iş g92tt alacam iş bulabilirsemde işte xDsemizotu25 demiş ki:Estağfurullah aklıma fikir gelirse yazarım amfi istemiyorum yav benim hakkımı küçük bir öğrenciye veririz olmaz mı? 🙂
semizotu25 demiş ki:Estağfurullah aklıma fikir gelirse yazarım amfi istemiyorum yav benim hakkımı küçük bir öğrenciye veririz olmaz mı? 🙂
Öğrenci değilsin sanırım hocam ne rahat xD İş lazım iş g92tt alacam iş bulabilirsemde işte xD
teklif var ısrar yok ama amfiler çıkınca canın çekmesin bak 😆
Yok usta bana şirketi verecekmiş zaten 😛semizotu25 demiş ki:Öğrenci değilsin sanırım hocam ne rahat xD İş lazım iş g92tt alacam iş bulabilirsemde işte xD
Öğrencilik yeni bitti mezun olduk hayırlısı ile 🙂 Sana verebilirim 🙂
V12 demiş ki:Yok usta bana şirketi verecekmiş zaten 😛semizotu25 demiş ki:Öğrenci değilsin sanırım hocam ne rahat xD İş lazım iş g92tt alacam iş bulabilirsemde işte xD
Öğrencilik yeni bitti mezun olduk hayırlısı ile 🙂 Sana verebilirim 🙂
vigiliante demiş ki:Ömer beşinciyi bana ver, benim isimle ilgili bi fikrim yok üstelik hiç işim olmazda.. ama ben istiyorum çok onu 😛 hehehe
Abi gel adını; Chemicure yapalım senin amfiler iyi çemkiriyor.
Chemicure (Sivasça, çemkir okunur): kimyasal kür (bununla çaldıkça hormonlar azacak-mormonlar susacak 😀, bununla çalarken vücut kimyası değişecek bea hacı)
Çemkir de; bağırmak (# Birine karşı gelmek, sert cevap vermek. Köpek; kesik kesik havlamak. )
inkiliççeside : to answer back.
....ömer sen anlamadın abi ben istriyorum amfiyi .......hıpızlı çalcam ben 😀
vigiliante demiş ki:Aykırdım baba, aykünneki aykırmayacağımı ayıktın 😀😀😀😀
Anfimin altına elyazısıyla: hıpızlı yazılsın istiyorum.
Ve manifestosu olsun,
Mesela: Önemli olan ne çaldığın değil, ne hadar hızlı çaldığındır,
--
-İnsanlar enstumanı neden çalar?
-cevap daha hızlı çalabilmek için.
--
yada,
müzik sadece insanların daha hızlı çalabilmesi için yaratılmış bir sessel sistemdir..
Gibi
Dimi abi.