Bende elektro gitar çalıyorum türk rock şarkıları çalmak istiyorum uygunsa hesabım marultalhakendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
kendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
Bende elektro gitar çalıyorum orta seviye ama hem eğlence hem sahne odaklı çalışıp hem güzel müzik yapabilceğimiz kendi müziğimizide yazabilceğimiz şekilde ortam arıyorum insta cemeltsskendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
MERHBA AREN BEN KONSERVATUAR OKUYORUM RİTİM GİTAR ARTI VOKAL YAPIYORUM HALA VOKAL ARAYIŞI İÇERİSİNDEYSEN YAZ DOSTUM 05453100322kendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
Bende soyluyorum amy winehouse veya mor ve otesi gibi gruplari eger solist ariyosan grubuna girmek isterimkendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
merhaba instagramınızı alabilir miyim iletişim açısındankendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂
dostum Instagram adresim: basturknasip benimle iletişime geçer misinkendimce amatör bass gitar çalıyorum çok güvenim yok ama ses eğitimim var. scream falan pek yapamasam da her daldan söyleyebilirim mor ve ötesi, sakin gibi türk gruplarını seviyorum. ilgilenen varsa buradan ulaşabilir. 🙂