Konuyu bir toparlamak lazım bence , öncelikle müzikal beğeni kesinlikle kişisel bir olaydır yani benim çok beğendiğimi bir başka arkadaşım hiç beğenmeyebilir. Takım tutan fanatikler tarzında illa çok iyidir veya çok kötüdür diye değerlendirmek bence de yanlıştır.Söz konusu müzisyen dünyanın en iyi 10 gitaristi arasında 8. sırada gösterilmiş , rock müziğine damga vuran gruplarda çalmış ve oldukça üretken bir müzik adamı.Ancak ciddi psikiyatrik sorunlar yaşamış ve bir dönem psikiyatrik tedavi görmüş te bir insan .Bazen sahneden konseri bırakıp indiği bazen turnenin yarısında grubu bırakıp gittiği de olmuş.Neyse uzatmadan saadede gelelim , konunun son bölümleri benim babam senin babaı döver kıvamına gelmeye başlamış .Forumda birbirinden kıymetli ve donanımlı müzisyen arkadaşlarımın olduğunu çok iyi biliyorum .Benim sizlerden ricam olay kişisel sataşmalara veya şunu çalabiliyormusun bunu yapabiliyormusun gibi karşılıklı ......... yarıştırmaya dönmesin.Zaten kimse adama kötü müzisyen dememiş aramızdan bazı arkadaşlar sahne performansını yetersiz görmüş ,ha bu bir düşüncedir bana göre yetersiz olan size göre yeterli de gelebilir .Kimse kimseyi kırmadan ve de aşşağılamadan bu konuyu bence burada toparlayalım ve de sonlandıralım .Teşekkürler 🙂