Belki verebilir, ama nabza göre şerbet vermeye ve "arabesk nağme" yapmaya gidiyor enerjinin çoğu🙂Var mıdır şöyle Kurt Cobain gibi mırıl mırıl mırıldayan, Chris Cornell gibi hafif tiz hafif kirli, Layne Staley gibi asfaltı eriten sesler?
Duman'dan Kaan Tangöze, Grunge rengine en yakın ses ama grunge tadını tam veremiyor.
Vardır. Bu konuda hemfikiriz ve bunun için çalışmadayız şu an grubumuzla. Duman bize de tam böyle grunge değil ve arabesk nağmelere kayıyor gibi gelmekte ve biz de böyle sesini hafif distort eden yeri gelince de hemen Cornell gibi kirli bir tiz tatlılığında olacak bir vokale çalışmaktayız ayrıca coverlarımız da olacak ilerde takip ederseniz memnun olabiliriz. Ayrıca önde duran ne bileyim Love Buzz daki o bass tatlığı, o basçının güzel rifflerinin ve tonlarının biraz daha, ikonik mi denir bilmiyorum, önde olabileceği bir grup olacaktır. Ülkece ihtiyacımız olan şeylerden olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta İndie rockta Mor ve Ötesi gibi grubumuz var, birçok dalda önde gelen güzel gruplarımız var ama konu Grunce ruhu olduğunda meşale biraz daha öne götürülmeli bence.Var mıdır şöyle Kurt Cobain gibi mırıl mırıl mırıldayan, Chris Cornell gibi hafif tiz hafif kirli, Layne Staley gibi asfaltı eriten sesler?
Duman'dan Kaan Tangöze, Grunge rengine en yakın ses ama grunge tadını tam veremiyor.
Ben öyle algılamadım hiç. Şaşırdım bu yoruma 🙂 Ne kadar farklı algılarımız.olmamış bence her şarkı birbirinin aynı gibi :/