Bunu rahmetli DIO organize etmiş. Adama boşuna KING dememişler bir araya getirdiği tiplere koş...
Bu seri güzeldir
Bunu rahmetli DIO organize etmiş. Adama boşuna KING dememişler bir araya getirdiği tiplere koş...
E işte böyle kalifikasyonları olan biri bu işin teknik kısmına el atarsa güzel olur🙂Synthesizer, Keyboard ve elektrik gitar çalarım , kayıt ortamım da var, sound engineering yüksek lisansı yapmaktayım.(Kayıt ve mix bilgim ve tecrübem var) Mesajım bulunsun burda faydam dokunursa sevinirim.
Dip not: Tek sorunum zaman 🙂
Öncelikle takdirin için çok teşekkür ederim 🙂 Aslında zaman sorunum olmasa böyle büyük bir projenin prodüktörlüğünü üstlenmek çok isterim ama iş, okul kendi grubum derken herşey iç içe giriyor. Müzik için bulduğum en küçük fırsatı bile değerlendirmeye çalışmak bana haz verdiği için elimden gelen desteği yapmaya hazırım 🙂E işte böyle kalifikasyonları olan biri bu işin teknik kısmına el atarsa güzel olur🙂
Bir de, koca bir proje organize etmek yerine herkes kendi işbirliği projesi ile gelebilir. Örneğin, ben siteden bir kaç kişi ile ortak yaptığım bir işi getiririm, bir başka ekip aynı şekilde yapar filan... Bir kişinin de birden fazla ekipte bulunmasında da hiç bir sakınca yok sonuçta. Şarkıyı yazandan miksleyene kadar her emeği geçenin de adı yazılır, olur biter. Solo takılıp herşeyi kendisi yapmak isteyen olursa (enstrümantal parçalarda icralar bu şekilde olabilir pek ala...) o da olur elbette.
Bu mesajdan sonra (ve bu ciddiyetsizliğe karşı sergilenen tepkisizlikten sonra) biraz karamsarım ben, kimse kusura bakmasın.pleysiteşınımla gelebilirim.
puding yapacak birisi lazım olursa ben varım
pleysiteşınımla gelebilirim.
Bu arada bu iş için ayrı bir başlık yetmez bence. Türkrock, Haberler, Müzik Aletleri ve Ekipmanları gibi ayrı bir ana başlık açılması, "Blues Jamleri", "Besteler", "Metal Jamleri" "Ortak Besteler", "Ortak Jamler" gibi sonradan oluşacak ilgili alt başlıkların da bulunması açısından sağlıklı olur.
Synthesizer, Keyboard ve elektrik gitar çalarım , kayıt ortamım da var, sound engineering yüksek lisansı yapmaktayım.(Kayıt ve mix bilgim ve tecrübem var) Mesajım bulunsun burda faydam dokunursa sevinirim.
Dip not: Tek sorunum zaman 🙂