be ekipmandan ansıl bir ses çıkıyor bende merak ettim 😀mFeCi demiş ki:vay chuck baba'nın tribute gitarı değil mi bu ? fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
ekipmanın çok hoşmuş bu arada, güle güle çal 🙂
mFeCi demiş ki:vay chuck baba'nın tribute gitarı değil mi bu ? fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
ekipmanın çok hoşmuş bu arada, güle güle çal 🙂
halilpazarlama demiş ki:be ekipmandan ansıl bir ses çıkıyor bende merak ettim
The_Answer demiş ki:bide arkadaşlar imzanızda zaten yazdığınız ekipmanları buraya yazmanızın pek bi faydası yok biraz bilgi verin..kimileri harbi çok baba aletler yazmışlarda o aletler harbi düşündüğümüz gibi baba aletlerler mi artıları eksileri neler böle şeyler yazın bir nevi alışveriş rehberi gibi olsun burası istemiştim ben..
çünkü kendim bugüne kadar çok salak saçma alet aldım bir sürü param ziyan oldu bu yüzden..amaç bilgilendirme olursa daha iyi olur..
HulkEkmek demiş ki:The_Answer demiş ki:bide arkadaşlar imzanızda zaten yazdığınız ekipmanları buraya yazmanızın pek bi faydası yok biraz bilgi verin..kimileri harbi çok baba aletler yazmışlarda o aletler harbi düşündüğümüz gibi baba aletlerler mi artıları eksileri neler böle şeyler yazın bir nevi alışveriş rehberi gibi olsun burası istemiştim ben..
çünkü kendim bugüne kadar çok salak saçma alet aldım bir sürü param ziyan oldu bu yüzden..amaç bilgilendirme olursa daha iyi olur..