GibsonLesPaul demiş ki:Şöyle bir okudumda insanların baya bi malzemeleri var.Benim sadece 1 gitarım 1 ampfim 1 prossesorum var ama bende de DUYGU var. İşte benim en iyi malzemem bu.Dahası var mı? 🙂
Teşekkürler..
smtzdmr demiş ki:Ekipman listem imzamda mevcut... Hava yapmayı pek sevmem ama dünyada benden başka hiçkimsede olmadığının garantisini verebilirim...Dünyada tekim...
sheliakonur demiş ki:smtzdmr demiş ki:Ekipman listem imzamda mevcut... Hava yapmayı pek sevmem ama dünyada benden başka hiçkimsede olmadığının garantisini verebilirim...Dünyada tekim...
3 Floyd roselu ibanez denemiştim zamanında, harika cidden.
V_Bassman demiş ki:Atalay demiş ki:Jackson KV2 Custom made
Jackson SL1 Custom made
Jackson Kelly
Marshall 1960A kabin JCM900 KAfa, Valvestate 50 watt, 30 watt, 15 watt 10 watt serileri, Hiwatt 200watt, randall 200 watt.
Zoom G9.2tt
SL Pro yine custom sl1'e dönüştü durduğu yerde.
Değil mi?
rolly demiş ki:GibsonLesPaul demiş ki:Şöyle bir okudumda insanların baya bi malzemeleri var.Benim sadece 1 gitarım 1 ampfim 1 prossesorum var ama bende de DUYGU var. İşte benim en iyi malzemem bu.Dahası var mı? 🙂
Teşekkürler..
Tebrik ederim. Harika yazmışsın.
JCM serisi merak ettiğim bir seridir.Kullananlardan kapabildiğim kadarını kapmaya calısıyorum 😛huorfefalas demiş ki:Gitar: Gibson Custom Shop Historic Reissue 1958 Les Paul Standart VOS Iced Tea
Ampli: Marshall JCM 600
Osxfang2 demiş ki:Charvel U.S.A. San Dimas Custom Shop & Pointy Headstock
Carvin Legacy VL212 Alltube
Shure SM57 dynamic Mic.
Atalay demiş ki:V_Bassman demiş ki:Atalay demiş ki:Jackson KV2 Custom made
Jackson SL1 Custom made
Jackson Kelly
Marshall 1960A kabin JCM900 KAfa, Valvestate 50 watt, 30 watt, 15 watt 10 watt serileri, Hiwatt 200watt, randall 200 watt.
Zoom G9.2tt
SL Pro yine custom sl1'e dönüştü durduğu yerde.
Değil mi?
İçindeki devreleri ve manyetikleri değiştirdim. Öyle oldu...
Ton farklarını merak ediyorsan www.myspace.com/atalayant .
Sadece bir American Fender Strat resmi olan parça var aralarında.. onu da bir American Fender Strat ile çaldım.
Protools HD3
Avalon 737 preamp kayıt ve miks için kullandım.