Temel ile dursun balığa çıkmış, hava acayip derecede bozmuş, bir rüzgar bir firtına... o may gat. Tabi bunlar alabora.. yüzerek bir adaya çıkmışlar, totoyu kurtarmışlar 🙂 Amma velakin bir sıkıntı var, çoook üşüyorlar. Ula ne edecoğuk! der Dursun.. Temel'in aklına bir fikir gelir ama söylemeye çekinir.. Ula benum akluma bişey geliyor ama yanliş anlama, sadece isinmak içun der! sonra açıklar. önce ben seni okşayacam, ısındıktan sonra sen beni! der.. Tamam der Dursun.. Sonra Temel başlar okşamaya... Bu sırada Dursun da der ki, isinmak içun ediyorsan sikinti yok ama okşayisan çok ayip edeyisun! (okşamak mecazidir, forum kurallarına takılmamak için)
Şimdi yukarıdaki fıkra genel anlamda bilinen bir fıkradır. Herhangi bir kişiyi veya grubu hedef almadan yazdım. Buradan bile olumsuzluk çıkarabilecek çok kişi var. Tam olarak burada iş yönetime düşüyor. Bu fıkramı birileri şikayet ediyor ise, aksiyon almakla yükümlü olan yönetimdir. Almıyorsa da benle polemiğe giren birilerine yol göstermiş oluyor.
Haklı/haksızı olmaz bu işlerin.. Konu sahibinin serzenişini kısmen haklı bulsam da, çözüme ulaşması için kullandığı yöntemi yanlış buluyorum. Diğer arkadaş zaten delifişek, belki yüz yüze gelince çok güzel muhabbet edecek iki insan, sosyal platformda bu denli ters düşebiliyor.
Bu platformda sorular sorup cevaplar aldım. Yönetimi hiiiç bir zaman takdir etmesem de aradığımı bulduğum bir yer olduğu için yine de minnettarım.
Herkese keyifli forumlar dilerim.