Usta hiç güleceğim yoktu klasik Recto sound'u bu mu şimdi ?
rektal tuşe sonrası tıptan endrüstri mühendisliğine radikal bir geçiş yapan arkadaşım var. ne zaman görsem 2 parmağımı kaldırıp selam veririm.Rektal tuşe nedir bilir misin yeğen
2 parmak nedir yahu. İnsanda az insaf olur... Bunun adabı işaret parmağıyla yapmak.dipnot: 2 parmakla yapmayın anlattığına göre doğrusu 1 parmak.
pratiğe döktükten sonra farkındalık artıyor galiba.2 parmak nedir yahu. İnsanda az insaf olur... Bunun adabı işaret parmağıyla yapmak.
Yalnız güzel travma olmuş arkadaşınız için ancak bu durum ilk sınıftan beri konuşulur , sonradan fark etmesi garip geldi.
benim bildiğim 1 parmaktan sonrası fisting'e giriyor 🤣rektal tuşe sonrası tıptan endrüstri mühendisliğine radikal bir geçiş yapan arkadaşım var. ne zaman görsem 2 parmağımı kaldırıp selam veririm.
dipnot: 2 parmakla yapmayın anlattığına göre doğrusu 1 parmak.
2 parmak nedir yahu. İnsanda az insaf olur... Bunun adabı işaret parmağıyla yapmak.
Yalnız güzel travma olmuş arkadaşınız için ancak bu durum ilk sınıftan beri konuşulur , sonradan fark etmesi garip geldi.
rektal tuşe sonrası tıptan endrüstri mühendisliğine radikal bir geçiş yapan arkadaşım var. ne zaman görsem 2 parmağımı kaldırıp selam veririm.
dipnot: 2 parmakla yapmayın anlattığına göre doğrusu 1 parmak.
1:03:43 itibariyle... Efsanedir...benim bildiğim 1 parmaktan sonrası fisting'e giriyor 🤣
2 parmak.... hayır, hayır, hayır.1:03:43 itibariyle... Efsanedir...
Geyik Muhabbeti | HDFilmizle | Film izle | HD Film izle
Geyik Muhabbeti HDFilmizle ile filmi Türkçe Dublaj 1080p HD izlehdfilmcehennemi.cx
Karakterin evrimi- gelişimi diye bir şey var. Bkz: 01:29:002 parmak.... hayır, hayır, hayır.
abi affına sığınarak artık bunun karakter gelişiminden çok karakter genişlemesine döndüğünü belirtmek isterim.Karakterin evrimi- gelişimi diye bir şey var. Bkz: 01:29:00
Ha ha ha !!! Doğru, bu başlıktaki diğer kişilerin bunu bilmiyor olabileceği de aklıma gelmemişti. Üroloğa gelen hastanın korkulu rüyası...Beyler üzülerek söylüyorum. 65-70 yaşınızı geçtiğinizde hemen hepiniz rektal tuşe yemiş olacaksınız. Prostat muayenesi de bununla yapılıyor.