silveria_84 demiş ki:İlk kez uzun süre dinleme fırsatı buldum ve hayran kaldım.Repertuarınız da çok güzel.Sizden önce sahnede olmak bize onur verdi.Biz yeni bir grubuz ve her türlü yoruma açığız.Sahne,gün vb. tüm konularda görüşlerinizi almak isteriz.Her şey gönlünüzce olsun,başarılarınızın devamını dilerim.Görüşmek üzere..
Dostum aslında bizde koymayı çok isteriz ancak henüz bunu yapmamız pek mümkün değil.Ancak yakın zamanda koyacağız.Lakin bir türlü aktif olamamış ama domaini vesairesi alınmış sitemizde yakında aktif hale geçecektir.🙂İlgin için teşekkür ederiz dostum ama ben derim ki gel canlı canlı izle dimi canlının yerini bitlerden oluşmuş mp3 tutar mı hiç🙂zooburix demiş ki:demoların linkni koyarmsınzz yda ev kayıtlarının bizde zevkle dinleyelim abi...
Bijen demiş ki:Arkadaşlar TUŞE'nin programında tamamen bir değişiklik oldu, bizimde isteğimiz sonucunda haftalık BİZİZ programımızı özel bir konuma getirme durumumuz oluştu şimdi şöyle.
TUŞE bundan böyle BİZİZ'de ki programını SALI günleri yapacaktır.Saat 21:30'da sahnede olacağız ancak SALI gününün şöyle bir özelliği var artık.HEINEKEN ve EFES'in sponsorluğunda SALI günleri saat sınırı olmaksızın Bira 1.5 YTL (Bir buçuk) olcak. Hatırlatırım bakkalda aynı bira 2.5 YTL sanırım diğer barlarda ise 5-6 YTL.Yalnız bu özel fiyat sadece TUŞE'nin çaldığı SALI gününe özel bir fiyattır. Ayrıca kapı girişi olmayacak ve emin olun bu sponsorluk ve TUŞE-BİZİZ kıyağı öyle 2-3 hafta değil uzunca bir süre geçerli olacaktır. Şaka gibi 1.5 YTL 'ye katıksız bira, abi o fiyatsa kesin su katılmıştır diyenler olacaktır.Böyle birşey mümkün değil çünkü kapağı açılmamış heineken veya Efes şişelerinde içebileceksiniz. SALI günü TUŞE'yi katıksız rock ve katıksız birayı cepleri yakmadan haftasonunun olası alakasız insanları olmadan izleyebileceksiniz.