Birkaç soruya birden toplu cevap vereyim :
- Evet, foruma o mesajı yazmak için üye oldum, çünkü grup üyelerinin forumu okuduğunu farkedip mesajımın onlara ulaşacağını düşündüm. Çünkü eleştirilmeye değecek, seyirci geri beslemesini hak eden bir grup olduğunu düşündüm. Forumun gediklisi değilim, genelde forum özürlüyümdür. Forumu da "yaw Biziz'de güzel bir grup dinlemiştim, hala çalıyorlar mı, ne zaman çalıyorlar" diye gugullarken buldum. Hatta onun üzerine Cumartesi akşamı Biziz'e gittik hesapta yokken. Grubun bir sayfası varsa, oraya da yazabilirdim yazacaklarımı.
- Ben Tushe'yi başka bir (amatör) grupla değil, kendisiyle karşılaştırdım. Şu grup daha iyi çalıyor, o grup daha doğaçlama, vs gibi bir karşılaştırmam olmadı. Daha önce dinlediğim Tushe'ye oranla çok daha kötü bulduğum için yazdım. x grubu, y grubu ile değil, kendinizle yarışmanız gerektiğini düşünüyorum.
- Bijen'in kişiliği ile, iyi bir insan olması ile ilgili söylediğim bir şey yok. Gitar tekniği ile ilgili de söyleyecek bir şeyim olamaz, zira gitarist değilim. Parçalar içinde yaptığı çıkışların dinleyiciyi dağıtıcı, parçanın özünden uzaklaştırıcı bulduğumu söyledim.
- Basçı arkadaş için -- 4 Haziran değil 5 Haziran akşamı dinledim sizi, hem Cuma hem Cumartesi akşamı çalıyorsanız dinlediğim Cumartesi idi. Tushe imzası konusunda ise... 1-1.5 ay önce imza atmazken, şimdi atmaya başladıysanız (ya da değiştirdiyseniz) bence imzanın içeriğini bir daha gözden geçirin. Cover parçaları olduğu gibi mot-a-mot çalmanızı kimse bekleyemez (öyle olsa CD'sini dinlerdik zaten) ama imzanın da parçayla uyumlu olması gerekir diye düşünüyorum. İlla kendi parçalarınız olması gerekmiyor, güzel cover yaparak da iyi bir grup olursunuz.
- Tushe'yi ilk dinlediğimde ne kadar beğendiğimi anlatmak için kıstas olsun diye söylüyorum : En az bir 7-8 senedir barlara canlı müzik dinlemek için gitmişliğim yoktur. İlk gittiğimde, bir dostun kutlaması için oradaydım, şans eseri dinledim. İkinci kez ise sırf Tushe'yi dinlemek için gittim. Üçüncü kez de gideceğim umarım.