Tuşe! (Rock) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan Bijen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Radyo Vizyon Rock Station Programında bizi ağırlayan Hicri abiye (Hicri Bozdağ)Teşekkür eder Sevgilerimizi ve Saygılarımızı sunarız.

birde beste linklerini tekrardan koyalım 🙂

Tuşe besteleri:
Benden Uzak Dur:
http://rapidshare.de/files/15532291/Benden_uzak_dur.mp3.html

Yok:
http://rapidshare.de/files/15532967/Tuse_YOK.mp3.html

Karanlık:
http://rapidshare.de/files/15533475/Tu_e_Karanlik.mp3.html

Konserde bu şarkıların dışında "Sekizbuçuk" isimli şarkımızıda çalacağız.

P_211822220060315.jpg

unutulmadı değil mi : )

TUŞE 25 MART CUMARTESİ 21:30 İTİBARİYLE AİRPORT VENUE DE :!: :!: :!:
:arrow: besteleri ilk defa canlı canlı tuşeden dinleyebileceksiniz :!:
kaçırmayın :!: :!: :!:

Dün akşam gelip bizi destekleyenlere cok teşekkür ederiz arkadaşlar, güzel bi tecrübe oldu hepimiz için..Besteleri de sizlerle paylaşmak çok güzeldi..Çilekeş ve G-String'e de sıcak davranışları için teşekkürler..Daha çok konser lazım daha çok..=)

Dün akşam her zamanki gibi çok iyiydiniz, tebrikler 8O her ne kadar seyirci birkaç şarkıda sessiz kaldıysa (ya da ben duymadım artık sagır olan kulaklarım sayesinde...) da siz performansınızdan ödün vermediniz... Besteler canlı olarak ayrı bir tat verdi. Benden uzak dur ayrı bir güzeldi. Daha çok beste istiyoruz... 8)

konser harikaydı,muhteşemdiniz arkadaşlar,rıfat bijen muratcan can delisiniz siz ya..gokhancıım seni ayrı bi severim,objektif olamam belki ama şu bi gerçek ki sen mükemmelsin yawrum benim 😛
bestelerinizi canlı dinleme fırsatımız oldu özellikle buna çok sevindim,8:30 çok iyi arkadaşlar,siz bu işi çok iyi yapıyosunuz buarada işini çok iyi yapan biri daha var ki konser boyunca yükün ağır tarafını o kaldırdı kanımca,menajeriniz gözde bilgiliyi tebrik ediyorum
seviyorus sizi,tebrikler tekrar ve başarılar..

cumrtesi günkü konserde bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. bikaç aksiliğe rağmen oldukça güzel bir konserdi. ve bizim için en önemli kısmı bestelerin çalındığı ilk konserdi.
konser öncesinde ve sahnedeyken bize destek olan çilekeşe teşekkür ederiz.
hangibar ekibiinden elif hanım,soner bey,eray beye de özellikle bana olan yardımları ve destekleri için çok teşekkür edeerm
ayrıca gözdecm jannum senin ufuk'un serhat'ın umut'un da öncesinde kuliste konser sırasında vs desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
Biz çok eğlendik umarım dinleyen izleyen herkes en az bizimkadar eğlenmiştir.
haberlerimiz bitmiyor...tuşe dün çok güzel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. abdurrahman abimicm ellerine sağlık , süper olmuş fotolar. eminim geriside en az bu kadar güzeldir. pazar gününde bizleri kırmadığın ve gelip bu güzel fotoları çektiğin için teşekkür ederiz.( tabiki eşine ve bebişine de çok teşekkür edderis)
veee tuşe bundan sonra 1 nisan itibaryle cumartesi günleri 22:00 itibariyle overall da
son olarak dün 26 mart günü sevgili basçımız rıfatın doğum günüydü. doğum günün kutlu olsun rıfaaaaat

Bizde Tuşe2ye organizasyonumuza katıldığı ve böylesine mükemmel performans gösterdiği için teşekkür ederiz.
Açık konuşmak gerekirse Tuşe'yi izlemeyeli çok olmuştu ve böyle bir sahne beklemiyordum.
Umarım bu besteleri hepimiz evlerimizde de dinleme şansını yakalarız bir gün.Başarılarınızın devamını dileriz hangibarcom ekibi olarak.

cumartesi konseri ve tabi nihayet canlı canlı besteler, performans herşey süperdi, tebrikler ..kulakların pası silindi valla :metal
aylardan beri malum saatlerde uyuma zorunluluğu nedeniyle tuşe'den mahrum kalan biri olarak ayrı bir güzel geldi ...özlemişiz beh
öylesine bir selam edeyim derken muhteşem fotolar ve tabi sevgili menajerinizin flash haberi üstüne harika oldu, cumartesileri mekan belli o zaman 😀 :zipla ...ya bi yandan da 1 nisan falan kıllanmadım değil şaka değil di mi 🙂 ??
bir de fotolarda klavye üstadı yok?? niye ki :?:
son olarak da rıfat doğum günün kutlu olsun

Öncelikle teşekkür ederim malesef bir sene daha yaşlandık 🙂 bakalım seneye 18 e girince artık ehliyet alacağım ,barlara da gireceğim saçlarıda uzatacağım 😀 (kalırsa)

Konser çok güzeldi gelip dinleyen destek olan herkese teşekkürler ayrıca grup elemanlarıma bana süpriz partileri için de çok teşekkür ederim ayrıca süperde eğlendik hani gece 😀 Gözdecim o videoları kimseye izletmiyorsun ona göre bozuşuruz!! 🙂

Abdurrahman abiye çok teşekkürler resimler için
o kadar yol geldi saolsun kırmadı.

Benim resimlerde artık uykusuzluktan gözlerimin haline bak!!

gecmis dogum günün kutlu olsun rifat. hehe benim dogum günümde 27 sindeyi 😀 o fotolar nedir öyle. cok begendim. fotogrock ellerine saglik. 🙂 basarilar cok iyi gidiyorsunuz...

Dün uzun zaman sonra sizi izleyebildim Overall'da. Oldukça güzel bir geceydi. Mix ayarı süper yapılmıştı, her biriniz ayrı ayrı net duyuluyordu. Özellikle sololar daha bi melodik, daha bi canlıydı dün. Hepinizin eline sağlık.

Bu grubu duydum ben ya. Hatta elemanlarının her biri ayrı ayrı karaktersizmiş valla öyle diyolar. En çok da vokalist. HA HA!

Kolay gelsin millet. Gökhancım bayadır izleyemedim sizi. Gelicem bi ara da, işi büyütüp beni aşan yerlerde çıkmaya başladınız nasıl olacak bilmiyorum. Bestelerinizi de takip ediyoruz konuşmuştuk zaten. Tekrar kolay gelsin. Tüm elemanlara selamlar. Görüşürüz. Aman ENSEye dikkat. !!!

Hehehe var zaten aklimda abi 🙂 yakinda saç ektiricem ayrica kaynak yaptiricam bide sariya boyaticam 😀 Postiste aklima geldi oda olabilir ondan sonra Tusenin basçisi degismis diye ilan edicem 🙂

Bariscim seninde geçmis Dogum günün kutlu olsun sende Koç burcusun yani bak daha bi sevdim seni simdi.

Birde ben şarkı linklerini tekrardan ekleyeyim :

Benden Uzak Dur:
http://rapidshare.de/files/15532291/Benden_uzak_dur.mp3.html

Yok:
http://rapidshare.de/files/15532967/Tuse_YOK.mp3.html

Karanlık:
http://rapidshare.de/files/15533475/Tu_e_Karanlik.mp3.html

Saygılar & Sevgiler.

Arkadaşlar gene çok eğlendim bugun her sizi dinleyişimde olduğu gibi ellerinize sağlık heleki 80's pop coverlar inanılmazdı 🙂
Bu arada yeri gelmişken besteleri çok beğendim türkçe bu tarzda müzik dinlemek gerçekten çok keyifliymiş 🙂
takipçinizim 🙂

Geri