MNB demiş ki:saınırım ilef de çalacaklarmış ayın 20 sinde saat kaçta acaba? gelelim coşalım 😀
bugün öğleden sonra tuşe ankara üniversitesi iletişim fakültesinde sahne alacaktır...
oof yaa.. ne hızlı adamlarsınız kendimi kötü hissediyorum hem de çook!!! sizi bi doğru düzgün takip edemiyorum sınavlar yüzünden. umarım yaza daha sık izlerim sizi..
en son odtü'deyken "bijeen, bi-jeeeen" diye bağırıyordu kızlar ve benim bir arkadaşım dayanamayıp bijen'den jack istedi o da yanlış hatırlamıyorsam gülüp "yok yaa" dedi paylaşayım istedim o gün çok eğle nceliydi..
son bi şey: bu grubu çoook seviyorum!!!
Sekiz Bucuk çok güzel ve akıcı bi şarkı çok hoş olmuş ama YOK o kadar güel olmamış arada ki sololar güzel ama şarkının sözleri biraz garip olmuş diğer bestelerinizi dinlemeyi çok isterimGosde demiş ki:arkadaşlar tuşe bu hafta 14 temmuz cuma biziz & 15 temmuz cumartesi overall programlarını bizden kaynaklanan nedenlerden ötürü gerçekleştiremeyecektir :!: duyrulur :!:
Gosde demiş ki:arkadaşlar tuşe bu hafta 14 temmuz cuma biziz & 15 temmuz cumartesi overall programlarını bizden kaynaklanan nedenlerden ötürü gerçekleştiremeyecektir :!: duyrulur :!:
tuşe artık dört kişi. klavyecimiz yok. albümde de çok gerekirse neden olmasın ama şu anda yok._KehaneTEmre_ demiş ki:Hah yahu birde çok merak ettim klavye yok mu artık tuşede , albumde olacak mı : )
klavyenin gitarı ne kadar tamamladığı ve müziği zenginleştirdiği göz ardı edilemez tabiiki ama şu ana kadar sunulan dinlediğiniz bestelerin hepsinde zaten klavye var ve yakın bir zamana kadar bar programlarında ve konserlerde de hep klavye vardı ! klavyesiz gerçekleşen programlarda da repertuar için seçilen parçaların büyük bir kısmının orjinal hallerinde de zaten klavye yok. ve geriye kalan az bir kısım parçalarda da bijen gitarıyla o açığı kapatıyor. o yüzden o eksikliği nerde hisettin pek anlayamadım ama daha açık ve spesifik örneklerle belirtirsen eminin o eksikliği tamamlamak için de çalışırız 😉gorkyeah demiş ki:klavye eksikliğini hissettim açıkçası ben..