CaGDaSH demiş ki:Yolcu'da çıkamamanıza üzüldüm(k). 🙁 Birdahaki sefere hep beraber çıkarız umarım.
Kendinize iyi bakın
abı bıde shake and tumbel dı sanırım ıstek olarak dıle getırmek ıstedım firehouse olsun🙂bızım olsun kolay gele🙂basarılarınızın dewamını dılerım...Hassan demiş ki:Tushe dün gecenin en iyi grubuydu bence en son çıkması lazımdı. Vokal pişmiş olmuş oturmuş süper söyledi. Şarkılarda vokal açısından zordu. Final countdown la girince oha dedim. Ses düzeni de süperdi.
Yalnız gitarist arkadaşın her şarkıda şov yapması sıkıcıydı. Anlşadık yalamış yutmuşun gitarı da, en fazla 3 şarkı dinleniyor sonrada anlamsızlaşıyor.
Benimle bir dakika.... 😛Bijen demiş ki:Cem'cim abicim ahanda tam doğru noktaya barnak bastın hayır nası öyle yanlış yazabilmişler onuda anlayamadım.Parçaları doğru yolladık, üstüne Yanyana'da Gökhan Yanyanaaa diye yırtınıyo garibim bisürü hay allah bilgisayar hata yapmıştır diyelim webmaster'a laf etmeyelim şimdi😛 Hem bırak şimdi noldu Albüm?Bitmedi mi bu mastering ne bitmez masteringmiş cık cık!
Ayrıca Tuşe&Derin6 elelee diyorum ve grup adına size seninle bir dakika isimli parçayı Semiha Yankı versiyonu ile gönderiyorum🙂