Başakçım ve Burcucum güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz, sizler gibi harbiden sağlam müzisyenlerden böyle güzel düşünceler duymak hakkaten çok güzel.Bu arada Burcucum pazar günkü konserde bize eşlik ettiğin için çok teşekkür ederiz.Çok güzel oldu vallahi ya🙂
İlkercim valla teller eskimiş benim suçum yok, Allahtan arabada öbür gitar vardı da yırttık, floyd rose gitarda yeni tel takmak ölüm gibi vallah billah.Sen istersinde çalmam mı UDO , bizim tarzı biliyorsun bildiğin istediğin bize de gidecek UDO parçası söylersen direk kasalım onada hep birlikte söyleriz🙂
Necromancy walla en sonunda çözdüm anlatmışsın nerde durduğunu fln.Bi dahaki sefere söz biralar benden, gerçi yanında Metesiz birada geçmeyebilri boğazından ama.Belki o bir yolunu bulur gelir diye ümitleniyorum, asker zor iş ama sayılı gün bitecektir elbet.Geldiğinde ona kutlama yaparız sevdiği parçalardan hepbirlikte.)Bu arada madem istediğin crimson lady konuştuk bugün çalıcaz sanıyorum benimde en favori ABEA parçam o zaten.
Kivomeph vallahi işte kendi çapımızda elimizden geldiğince güzel çalmaya çalışıyoruz, bizim için beğeni düşüncelerinin söylenmesine inan çok mutlu oldum, üstüne bizimle paylaştığın için çok daha mutlu oldum.Bu arada A.Ü. Fen Fakültesine saygılar sevgiler.Duruyor mu ki bahçe havuzunda ki nilüferler.Kafiyeli oldu, hakketen eskiden nilüfer gibi çiçekler vardı havuzda resmini bilem çekmiştim.Çok alakasız bir yere daldım ama aklıma geldi.Hay allah bende mi kafayı yedim ki(?)Bu arada Takla Makla elemanlarına saygılar sevgiler...
Ares75 valla peçeteye yazıp vermedin abi peçeteye yazılı olmadıkça çalamıyoruz🙂