StickmasteR demiş ki:Koşar gibi... auhauhauahau 😆 Ben denedim onu bi ara konserde,düşüyodum nerdeyse.Çok zor sakın yapmayın.Bi de pedalı kırma ya da deriyi yırtıp yıprtma gibi olaslıkları var...
thunderhead demiş ki:'Death' grubunun davulcusu bi roportajinda gunde iki saat agirlikla twin calistigini soyluyordu ne kadar dogru bilemem ama bi noktaya geldikten sonra ise yarayabilir.Tipki kol kasi yapmak gibi. Agirliklari cikardiginizda sureklilik saglarsiniz tabi ban davulcumuyum? Hayir. Ama mantikli geldi paylasiyim dedim.
davulkesh demiş ki:twin pedal kullanımında diğer önemli noktada sol ayağı güçlendirmek..bunun yanında oturuşunuzdan bastığınız yere kadar herşey etkili....ama bence en iyisi bunu kendiniz deneyerek bulmalısınız
kesinlikle..davulkesh demiş ki:twin pedal kullanımında diğer önemli noktada sol ayağı güçlendirmek..bunun yanında oturuşunuzdan bastığınız yere kadar herşey etkili....ama bence en iyisi bunu kendiniz deneyerek bulmalısınız
franz_ferdinand demiş ki:kesinlikle..davulkesh demiş ki:twin pedal kullanımında diğer önemli noktada sol ayağı güçlendirmek..bunun yanında oturuşunuzdan bastığınız yere kadar herşey etkili....ama bence en iyisi bunu kendiniz deneyerek bulmalısınız
Msn kalkmasaydı görüşürdük, üzüldüm.buradaki en anlamlı , açık ve sade yoruma sahipsin kutluyorum seni...
benim durumum biraz farklı 5 yıl önce ilk oturdugum davulda twin pedal vardı 😆 hi-hati kullanmadan twini kullanmaya başlamıştım tabii ki bu da hiç ders almadan nasıl kullanacagımı bilmeden çalmaya başlamak demektir.şu an twin pedalıma hakimimdir.ama dersiniz ki nasıl basarsın pedala inanırmısınız farketmem bile.Rahat hissettigim şekilde çalıyorum.Yinede Bi Açıklama Geregi Duydum.Eger düzenli twin çalıncaksa pedala ayagınızı tamamen koyun derim.asla kaçırmazsınız.eger atraksiyon,ani çıkış yapılcaksa benim sol topuk kalkık olur sag normaldir 😉 [sag taraf çalmama ragmen ayakta solağımdır :lol]
Speedi İse Fazla Yapmam.Yapsam Bile Devamlı Gitmem , Belki de Gidemem.Ama Çift Attıra Attıra Giderim Speedle , o Ayrı 😉
Twin Çalışma Konusunda Ankaralı Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim
Msn'den Görüşebiliriz
Profilimde Var
Tüm Davulculara Başarılar 8)