Twist Off (Alternatif Rock) - Ankara

slm...buluuuut... yunuuuus.... özlem gel gel dedeniz dun gece geldim yolcuya sizi dinlemeye yuzume bakmadınız 😢 saka saka 😆 zaten gec kalmısım 2 sarkı sonra yunus bu son sarkımız dedi 🙁 nese yinede umdugumdan cok cok daha iyiydiniz ve gercekten sahnede cok tatlı bi durusunuz war..basarılarınızın dewamını temenni eder gozlerinizden operim 😀

_özLem_

kardeslerım bildiğiniz gibi kız arkadasımı yolcu ettim onun için dünkü programınıza gelemedım ama eminimki mükemmel bi program olmustur çünkü sizin performansınızı çok iyi biliyorum yarın görüsürüz :twisted:

Güzeldi konser gerçekten sahne şovunuz çok iyi eylendik ve eylendi avukatlar 🙂 Haftaya tekrar görüşüz..
Bu arada kesinleşen programları saatleriyle yazında kaçırmayalım.. Görüşrüz...

valla ya o avukatlar neydi ilk defa böyle avukatlar gördüm gelen dinleyen coşan herekeze çok teşekürlerr TWİST-OFF HER ÇARŞAMBA 21.00 DA YOLCUDA bekleriz...

yazılan eleştırelere ve tepkılerınıze guzel veya kotu ama herkeze tesekkur edrım ayrıca bızı hep dınleyen drednat grubunun gıtarıstı olan cagdasa ayrıca tesekkeru borc bılırım bız ıyı yerler ıcın calısıyoz ve ızmır ozz bardan teklıfı aldık dusunup en kısa zamnda acıklayacaz her carsamba yolcu bardayız. davula ermanın gecmesıyle ve mıkonun tekrar aramıza donmesı herkezı sevındırdı. daha ıyı ve en ıyısı olmak ıcın calısacaz.hoşcakalın

ben bu gurubu zaten severim de şimdi bide tombul davulcu bulaşmış işin içine iyice tadından yenmez bi gurup olmaya başladınız🙂) ayrıca burdan ermana çok teşekkür ediyoruz bulutu davulun başından kaldırdığı için

TWİST-OfF HER CARSAMBA yolcu rock'ta.. ayrıca persembe NEDJİMA bardayız... herkesi beklioruz arkadaslar.. bu arada arkadaslar gercekten grubun bu kadar eglenceli we bu kadar sempatik olacağı aklıma bile gelmezdi ama oldu😀 bilseydim baştan disiplin falan koyardım😀 twist-off iyi yolda.. yanımızda olan we geubu izmir'den de takip eden herkese tesekkürü borc bilir bi ara öderim😀😛 hade eywallah....

=)

Yunus napıon ben Burçin🙂)))

arkadaşlar bu grubu dinleyin ya cok egzantrik bir grup🙂)))

Yunus denilen şahısla ortaokul ve lisede beraberdik hala da beraber sayılırız pek görüşemesekte🙂)))

Başarılar SincanLılaR😛pPp...

beyler hep yanınızdayım bi isteğiniz olduğu zaman bi telefon yeter buarada yunus cd lerini çekicem sana güzel bi mp3 yapıyorum kardesım benim hadı nedjimada görüsürüz

slm millet... gelecek haftadan itibaren TWİST-OfF bambaşka bi repertuarla sahnede olcak we bu,grubun deişmez repertuarı olcak... tabi ki çok daha eğlenceli we çok daha egzantrik olcak😀 (ki o da ne demekse😛 )

selamlar herkeşlere

twist-off çok yakın bir zamanda yeni repertuvarı ile sizlerle olacak.eğlenceli-hüzünlü-esprili...her şey var yeni twist-off da..

7 den 70 e herkese hitap eden bi repertuvarla...

geçici olarak hizmet dışıyız...

provadayız...

Geri