Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar uzun zamndır sahne almayan twist-off yunusunda olmayısından dolayı kendısı bodrumda baska falıyetlerde yanı baska gruplarla calısıyo ama tekrar twist-off sahnelere donuyor gruba batu nun dahıl olmasıyla yep yenı bır repertuarla yıl bası gunu utopya ve şaman olmak uzere sahne alacaktır ve harkezı beklerız .... ha şunuda belırtmek ısterımkı yunus herzamn twist-off grubunun vokalıdır geldıgınde herzamn yerı hazırdır yerını kımse doldurmuyacak...geldıgınde batu gıtara yunus ıse vokale gececektır. herkezı yıulbası gunu utopya ya beklıyoruzzz.
ehueheh he beklerız cagdas sen olmasan olmaz zaten ....
ha bu arada bız kayda bu sefer gercekten gırıyoz bak bu konuda cıddyım cagdas gulme🙂
..........ermancım evet gelmessen ayıp olur sende bu guruba cok katgın oldu senıde gormek ısterız hepınızı ozledık yenı bestelrle cumartesı gunu dip deyız herkeze duyurulu eee hadı optum hepınızı
burdayım a.q😀 ne war yaaa... 😛 tamam yapalım ne zaman nerde😀 ayrıca ii diilim bu ara o yüsden helal süt emilecek yerlerde pek görünemiom.. sorry😀 bu arada saka bi yana gercekten twist-off bu hafta artık özlenen,içlere dert olan demosunu yapıo..bi çok yerde fazla duyacak herkes.. ee siz istediniz😉 hade bize kolay gele...
eywllh erbil,oluyo bu hafta bi aksilik cıkmazsa(para olmazsa,uyuyakalırsak,vb🙂 umarım olmaz da yaparız artık, nesse sizin foruma bakamayışımın tek sebebi de bulamıo olmam😀 ama bulacam emin ol...arıyorum şimdi ..hadi bakalım kolay gele
sagol kardesım destegın ıcın artık uzun zamndan sonra demoyu cıkarıyoruz tabı bı aksılık cıkmassa bu hafta sonu kayda gırıyoruz.herkezın eleştırılerıne acık bı demo olacak.
.............ve bu arada drednet grubunun verdıgı destekten dolayı onlara cok tesekkur ederız.....
yakında ıyıde bı konserde yer alacaz ama tarıh veremıyorum yakında duyurulacak
........................................HOŞCAKALIN.......